به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسین فلاحزاده، طی سخنانی در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: سه ماه رجب، شعبان و رمضان بهعنوان فصل عبادت نامگذاری شده است و خداوند توجه ویژه در این ماهها به بندگان دارد و به تعبیر حضرت علی(ع) ماه رجب ماه من، ماه شعبان ماه رسول خدا و ماه رمضان ماه خدا است.
وی افزود: ما در ابتدا وارد ماه رجب و سپس شعبان و در نهایت در ضیافت الهی که ماه رمضان است وارد خواهیم شد و تنها ماهی که به اسم ماه خدا نامگذاری شده است ماه رمضان است.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: همه پاداشها و تمام اجرها از سوی خداوند است؛ اما خداوند در خصوص ماه رمضان اجر روزهدار را بهصورت اختصاصی در نظر گرفته است.
وی گفت: برای درک ماه الهی باید ابتدا ولایت را که در ماه رجب است و سپس نبوت را که در ماه شعبان است درست درک نماییم چراکه بدون ولایت و نبوت اعمال ما هیچ فایدهای نخواهد داشت.
کارشناس مذهبی تأکید کرد: در ماه مبارک رمضان روزهدار از ابتدای اذان صبح تا افطار امساک میکند و از انجام مبطلات روزه خودداری و از دستورات الهی اطاعت میکند و سراسر روزه ترک افعال است که نشاندهنده اهمیت آن است.
حجتالاسلاموالمسلمین فلاحزاده یادآور شد: لازم است از ایام مبارک ماه رجب استفاده لازم و کافی را داشته باشیم و از واگذارکردن امور به آینده خودداری نماییم چراکه معلوم نیست عمر انسان چقدر باشد.
وی یادآور شد: ادعیه و اعمال بسیار زیادی در ماه رجب و شعبان وجود دارد که میتواند انسان را برای ماه رمضان که ماه ضیافت الهی است آماده کند.
نظر شما