سید مجتبی اسدیپور، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری حوزه با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر نتوانسته در پرداختن به انقلاب موفق باشد، گفت: در طی بیش از ۴۰ دوره، جشنواره فیلم فجر نتوانسته تصویرگر آرمانهای انقلاب باشد البته در دورههای ابتدایی این رویداد تا حدی به موضوع انقلاب توجه میشد اما با گذر زمان آموزههای انقلابی در جشنواره فجر به فراموشی سپرده شد.
وی افزود؛ عدم توجه به موضوعات انقلابی نشئت گرفته از خواست هنرمند یا سینماگر نیست زیرا فیلمسازان بسیاری وجود دارند که علاقه دارند در این حوزه کار کنند اما وقتی حمایتی از آنها صورت نمیگیرد قادر نیستند کارایی لازم را داشته باشند در این میان از بخش خصوصی نمیتوان چندان توقعی داشت اما سوال اینجاست چرا نهادهای دولتی که موظف هستند در حوزه انقلاب سرمایهگذاری کنند از فیلمهای این عرصه حمایت لازم را به عمل نمیآورد.
اسدیپور با بیان اینکه ساخت فیلم انقلابی تنها با ایمان و باور است که شکلی اثیرگذار به خود میگیرد بیان کرد: فیلمسازی که میخواهد موضوعی انقلابی را مد نظر قرار دهد حتماً باید آرمانهای انقلاب را با تمام وجود باور داشته باشد چون در این عرصهها نمیتوان بدون ایمان و باور اثری درخور توجه تولید کرد. نکته دیگر اینکه باید فیلم انقلابی از امکانات خوبی در ساخت بهره برد تا بتواند تصویرگر مناسبی برای انقلاب باشد.
این کارگردان در پاسخ به این سوال که چرا ما باید فیلمهایی با محوریت انقلاب بسازیم، گفت: موفقترین ملتها افرادی هستند که تاریخ خود را بشناسند به ویژه نسل جوان باید از گذشته خود مطلع باشد. انقلاب اسلامی یک افتخار برای این سرزمین است که نظام پادشاهی را به جمهوری اسلامی تغییر داد. برای این تغییر نیز شهدای بسیاری تقدیم انقلاب شد پس لازم است نسل جدید از وجود آنها مطلع باشد تا بتواند به آنچه که هم اکنون دارد، افتخار کند.
وی در انتهای خبر خود درباره کار جدیدش چنین اطلاع رسانی کرد: هم اکنون مجموعهای ۲۰ قسمتی با عنوان «تاک» در دست ساخت دارم در این مجموعه تلاش شده به موضوع انقلاب و ماه رمضان توجه شود در این اثر تمام تلاشم این بوده مضامین ارزشی که در هر یک از قسمتها مورد توجه قرار گرفته به شکلی تاثیرگذار و غیر مستقیم به مخاطب منتقل شود زیرا باور دارم پیام رسانی مستقیم نمیتواند کارایی لازم را داشته باشد.
انتهای پیام
نظر شما