جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷
کنترل زبان یکی از راههای تحصیل تقوای الهی است

حوزه/ حجت الاسلام کریمی بیان داشت: یکی از راههای تحصیل تقوای الهی کنترل زبان، پرهیز از زیاده گویی، هرزه گویی و به کار گیری درست زبان در جهت کسب منافع دینی و دنیوی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت الاسلام علی کریمی امام جمعه نودژ در خطبه های نماز جمعه ضمن تسلیت شهادت امام کاظم (ع) گفت: گویا زندان های طولانی امام کاظم (ع) خطرات و مشکلات بسیار زیادی است که وجود مبارک آن حضرت برای جریان طاغوت داشته است جهاد و مبارزه در سراسر عمر مبارک،کوشش بی قید و شرط در راه خدا، نهراسیدن از مشکلات و نترسیدن از قدرت ها و قدرتمندها از ویژگی های امام کاظم(ع) هستند.

وی افزود: امام کاظم (ع) دولقب معروف داشتند کاظم و صبر این القاب نشان می‌دهد که زمان ایشان خیلی دشوار و سخت بوده است. زمان امامت ایشان،زمان بسیار سختی بود.بلاها خیلی سنگین بود به قدری فشار و اختناق در زمان ایشان بود که حتی شیعیان جرئت نقل احادیث و روایات ایشان را نداشتند.

خطیب جمعه نودژ با اشاره به وفات حضرت ابوطالب اظهار داشت: حضرت محمد(ص) پس از در گذشت جدش عبدالمطلب از هشت سالگی تحت کفالت ابوطالب بود ابوطالب بزرگترین حامی و مدافع حضرت محمد (ص) در برابر مشرکان قریش بود.یکی از شخصیت های نقش آفرین صدر اسلام حضرت ابوطالب است.که در گسترش اسلام و تقویت مسلمانان نقش مهمی ایفا نمود.تاریخ زندگی او سراسر از افتخارات بی نظیر است.

حجت الاسلام کریمی با تبریک بعثت پیامبر اسلام (ص) خاطر نشان کرد: در آستانه بعثت جهان در انحطاط و بحران شگفت انگیزی قرار داشت. جهالت،غارتگری ،ظلم،ستم، تبعیض، ناعدالتی‌ها و دوری از اخلاق و انسانیت تمام جوامع بشری را در آن روزگار فراگرفته بود. خضوع اعراب جاهلی در مقابل چوب‌ها خشک اهالی مکه،در مقابل آن اجسام بی جان استمداد می طلبیدند.

وی افزود: بعد از بعثت پیامبر(ص) اصول و ارزش‌های جاری در جامعه که علیه مصالح دنیا و آخرت بود به ارزش‌های انسانی و الهی تبدیل شد. بعثت پیامبراکرم(ص) ارزش‌های ضد انسانی را دگرگون کرد. رسول خدا بیشترین تلاش خود را در تحول افکار عمومی متمرکز کرد.

حجت الاسلام علی کریمی بیان داشت:یکی از راههای تحصیل تقوای الهی،کنترل زبان، پرهیز از زیاده گویی، هرزه گویی و به کار گیری درست زبان در جهت کسب منافع دینی و دنیوی است.

وی تصریح کرد: امام سجاد (ع)در فرازی این گونه می فرمایند:حق زبان این است که زبان را گرامی بداریم و به سخن زشت و ناپسند او را به کار نگیریم. زبان را به سخن خوب و حرف خوب عادت دهیم. او را وادار کنیم که ادب را در سخن گفتن رعایت کند. اگر انسان برای چیزی ارزش قائل باشد، آن را در کارهای بی ارزش استفاده نمی کند و آلوده نمی کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha