خانم نظامآبادی استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اراک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک، ضمن تبریک عید مبعث بیان کرد: پیامبر اعظم پیامبر(ص) مهربانیها، منادی توحید و پیامآور صلح و دوستی هستند.
وی با اشاره به دنیای قبل از بعثت پیامبر (ص)اظهار داشت: دنیا پازل و جور چینی بود که تا قبل از بعثت پیامبر(ص) هیچ چیز سر جای خودش نبود و پیامبر مهربانی آمد تا ما یاد بگیریم قطعات پازل را چگونه سر جایشان بگذاریم و بتوانیم روی خط قرمزهای دین خدا پا نگذاریم،اعتماد و اتصال به خدا پیدا کنیم و حلال و حرام خدا را بشناسیم، در این دنیای تاریک و ظلمانی گم نشویم و بتوانیم وصلِ به اصل بشوبم. وصلِ به سراج منیر بشویم و راه درست را انتخاب کنیم .
این استاد حوزه در ادامه گفت: برای اینکه بتوانیم تمایلات و خواستههای نفسانی خودمان را توسط عقل و خرد مهار کنیم و برای بدست آوردن این مهارت و هنر خوب زیستن به اسوه حسنه نیاز داریم، بشر برای رسیدن به این نقطه نیاز به الگو و اسوه دارد ،که در همه امورات قابلیت الگوگیری داشته باشد
وی افزود: قرآن کریم در سوره احزاب چقدر زیبا اسوه حسنه را به ما معرفی کردند" لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه "وقتی که پیامبر خدا به پیامبری مبعوث شدند ناله شیطان بلند شد که وای از هدف خودم ناامید شدم و دیگر من نمی توانم انسان هایی که به پیامبرشان اقتدا می کنند را از راه خدا و هدایت دور کنم و هلاک شان کنم.
نظامآبادی خاطر نشان ساخت:روز مبعث، روز مرگ قساوت ها و شرارت ها بود؛ روز مرگ کرامت هایی که به پای بت ها قربانی می شد و روز مرگ جهل و شرک و پرستش های ناروا بود.
وی اظهار داشت: امام علی(ع) در کتاب ارزشمند نهجالبلاغه میفرمایند: از نعمتهای بزرگی که خداوند هنگام بعثت پیامبر اسلام ارزانی داشتند این بود که در سایه آیین خود آنها را مطیع فرمان ساخت و با دعوتش آنان را متحد کرد و با این نعمت (الهی) پر و بال کرامت خود را بر آنها گسترد و نهرهای مواهب خویش را به سوی آنها جاری ساخت، آیین حقّ با همه برکاتش آنان را در بر گرفت. نعمتهای این دین جاری و مردم تحت زندگی این آیین شادمان گشتند. حکومتشان استوار و عزّتمند و پیروزمند گردید و کارهایشان سامان یافت.
نظر شما