چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
حوزه‌های علمیه بدون فناوری‌های نوین از جامعه عقب می‌مانند/ لزوم بهره‌گیری از هوش مصنوعی توسط طلاب

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده همچنین به نقش حوزه‌های علمیه در کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: حوزه‌های علمیه باید با تکیه بر پژوهش، آموزش و تبلیغ، در آسیب‌شناسی و ارائه مشاوره برای حل اختلافات و ایجاد صلح و سازش نقش‌آفرینی کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، محمد عبادی‌زاده امروز در نشست مدیران و معاونین مدارس حوزه‌های علمیه استان، بر اهمیت هم‌افزایی ظرفیت‌ها و تبادل تجربیات در راستای ارتقای سطح علمی و فرهنگی مدارس علمیه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه نقش حوزه‌های علمیه در مسائل فرهنگی باید پررنگ‌تر شود، اظهار داشت: برخی جریان‌های افراطی و تفریطی در کشور فعال هستند که حوزه‌های علمیه باید نسبت به آن‌ها موضع مشخصی اتخاذ کنند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان همچنین به نقش حوزه‌های علمیه در کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: حوزه‌های علمیه باید با تکیه بر پژوهش، آموزش و تبلیغ، در آسیب‌شناسی و ارائه مشاوره برای حل اختلافات و ایجاد صلح و سازش نقش‌آفرینی کنند.

وی بر ضرورت تبادل اساتید میان حوزه‌های علمیه تأکید کرد و افزود: دروس و مباحث مشترک میان شیعه و اهل سنت می‌تواند با حضور اساتید هر دو مذهب در مدارس علمیه طرفین تدریس شود تا تعاملات علمی تقویت گردد

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از روش‌ها و تکنولوژی‌های نوین در حوزه‌های علمیه، تصریح کرد: این مراکز علمی باید از فناوری‌های نو در عرصه‌های پژوهشی و آموزشی استفاده کنند تا کارکرد خود را ارتقا داده و اثرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند.

وی همچنین بر لزوم استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌های علمیه تأکید کرد و گفت: اگر حوزه‌ها از این ظرفیت مهم غفلت کنند، دچار عقب‌ماندگی خواهند شد و نمی‌توانند به نیازهای روز جامعه پاسخ دهند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در پایان بر ضرورت تأثیرگذاری بر نسل جوان تأکید کرد و افزود: نمی‌توان بر جوانان اثر گذاشت، مگر اینکه طلاب به روش‌های نوین تربیت و آموزش مجهز شوند.

گفتنی است؛ در حاشیه این اجلاسیه نهال مثمری توسط نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در راستای تقویت فرهنگ و نهضت درخت‌کاری، کاشته شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha