چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
۵۰۰ درخواست مردمی برای رسیدگی به وضعیت مساجد هرمزگان واصل شد

حجت‌الاسلام مرشدی با اشاره به حجم گسترده درخواست‌های مردمی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ درخواست از سوی مردم به این مرکز واصل شده است که این میزان از مطالبه‌گری، نیازمند منابع انسانی و مالی گسترده‌ای برای بررسی و پاسخگویی مناسب است. باید برنامه‌ریزی دقیق و همکاری میان دستگاه‌های مختلف صورت گیرد تا مشکلات موجود در اسرع وقت برطرف شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت‌الاسلام حسین مرشدی شامگاه امشب در اولین جلسه راهبری شورای عالی مساجد که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس برگزار شد، با اشاره به اهمیت ساماندهی امور مساجد اظهار کرد: مرکز رسیدگی به امور مساجد با تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و با سازوکارها و راهبردهای جدید، فعالیت خود را ادامه خواهد داد تا مساجد جایگاه واقعی خود را در جامعه بازیابند.

وی با تأکید بر اینکه این مرکز نقش نظارتی بر عملکرد دستگاه‌های مرتبط با مساجد مانند سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی را بر عهده دارد، افزود: نظارت مؤثر بر فعالیت‌های این نهادها، باعث تحقق راهبردها و اهداف تعیین‌شده برای مساجد خواهد شد. مرکز رسیدگی به امور مساجد باید سیاست‌گذاری و نظارت را در کنار هم پیش ببرد تا از هرگونه ناهماهنگی و چندگانگی در مدیریت مساجد جلوگیری شود.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد هرمزگان، افزایش مراجعات و مطالبات مردمی را یکی از چالش‌های پیش‌روی این مرکز دانست و تصریح کرد: توقع مردم از این مرکز روزبه‌روز در حال افزایش است و حجم درخواست‌ها و مراجعات نشان می‌دهد که مساجد هنوز نتوانسته‌اند به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای جامعه باشند. لازم است سازوکاری دقیق و عملیاتی برای پاسخگویی به این مطالبات تدوین شود تا کارکردهای مساجد بهبود یابد.

حجت‌الاسلام مرشدی با اشاره به حجم گسترده درخواست‌های مردمی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ درخواست از سوی مردم به این مرکز واصل شده است که این میزان از مطالبه‌گری، نیازمند منابع انسانی و مالی گسترده‌ای برای بررسی و پاسخگویی مناسب است. باید برنامه‌ریزی دقیق و همکاری میان دستگاه‌های مختلف صورت گیرد تا مشکلات موجود در اسرع وقت برطرف شوند.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد هرمزگان از تهیه اطلس جامع مساجد استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱,۵۰۰ مسجد در سطح استان هرمزگان وجود دارد که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها با چالش‌های مدیریتی، فنی و محتوایی مواجه هستند. تدوین اطلس جامعه مساجد به ما این امکان را می‌دهد که وضعیت مساجد را به‌صورت دقیق تحلیل کرده و برای حل مشکلات آن‌ها برنامه‌ریزی مؤثری داشته باشیم.

وی در پایان بر ضرورت بازتعریف نقش مساجد در جامعه تأکید کرد و افزود: مساجد باید به‌عنوان پایگاه‌های فرهنگی، تربیتی و اجتماعی نقش‌آفرینی کنند. برای این منظور، لازم است که برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی در مساجد تقویت شده و از ظرفیت نخبگان، جوانان و متخصصان برای ارتقای جایگاه مساجد بهره گرفته شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha