به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی در مراسم رونمایی از کتاب «بیرق های عزت»، زندگی نامه و خاطرات شهدای ارتش شهرستان آران و بیدگل همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در گروه ۸۴۰ موشکی نزاجا ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه ،با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران دریک پیچ تاریخی قرار دارد گفت: شیاطین با تمام توان می خواهند مردم را از معنویت دور نگاه دارند.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی جهان به دوبلوک شرق و غرب تبدیل شده بود اظهار کرد : غرب خدا را در کلیسا قبول داشت ولی در اجتماع قبول نداشت و می گفت خدا برود کنار و لیبرال دموکراسی خودمان باشد و شرق هم به طور کلی خدا را قبول نداشت.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه شرق می گفت دین نمی تواند انقلاب ایجادکند گفت: انقلاب اسلامی ایران تئوری غرب و شرق را باطل کرد و نشان داد خدا هم در اجتماع وحود دارد و هم دین می تواند تحول ایجادکند.
امام جمعه کاشان با بیان اینکه امام راحل انقلاب اسلامی ایران را براساس دین، احکام اسلامی و اهل بیت (ع) ایجاد کردگفت: امام به توفیق الهی جهان را به سمت معنویت بازگرداند و پیچ تاریخی بوجود آورد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به خاطره ای از سفیر کشورمان با مقام عالی معنوی مسیحی شوروی یاد آورشد: ایشان گفت امام راحل علاوه بر رهبر مسلمانان، در جهان نیز تحول ایجاد کرد.
عضوخبرگان رهبری به نقش امام در تحول در دل کودکان اشاره کرد و افزود: روش امام راحل تحول در دلها بود و کودکان در گهواره سال۴۲ با شکوه ترین راهپیمایی های محرم و صفر سال ۵۷ را بوجود آوردند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به برکت رهبری امام راحل و وجود جوانان انقلابی به ثمر نشست، ادامه داد: همافران نیروی هوایی هم متحول شدند و با شجاعت و بصیرت در ۱۹ بهمن ۵۷ به انقلاب پیوستند و باعث ایجاد امید بین مردم شدند.
نماینده ولی فقیه در کاشان، ایمان به خدا، اتحاد مردم و رهبری بی نظیر امام راحل را سه عامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و با اشاره به خاطره ای از وضعیت اجابت ندای امام حسین (ع)و ملت ایران در دوران انقلاب گفت: پیوند سال۴۲ و۵۷ مردم با محرم موجب پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی در پایان ضمن گرامی داشت ۴۸ هزار شهید ارتش افزود: رهبری بی نظیر امام راحل در پیروزی انقلاب باعث شد که نظریه پرداز آمریکایی بگوید امام چنان برق آسا تصمیمگیری میکند که قدرت مقابله را نداریم.
انتهای پیام./
نظر شما