جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
پیشرفت‌های کشور برای مردم تبیین شود

حوزه / حجت الاسلام صافی‌زاده گفت: خیلی از مردم با دستاوردهای انقلاب آشنا نیستند، چون خیلی از دستاوردهای انقلاب جنبه عمومی ندارد، بنابراین پیشرفت‌های کشور باید به مردم یاددآوری و بازگو شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت الاسلام صافی زاده امام جمعه جوپار در مراسم غبارروبی و عطر افشانی گلزارشهدا ضمن تاکید به تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: خیلی از مردم ما با دستاوردهای انقلاب آشنا نیستند، چون خیلی از دستاوردهای انقلاب جنبه عمومی ندارد، معمولا ضعف مدیریتی در برنامه های اقتصادی کشور همه مردم را درگیر کرده، یعنی همه مردم این ضعف را درک می‌کنند ولی پیشرفت‌های کشور اینطور نیست که همه مردم را درگیر کند، لذا باید پیشرفت‌های کشور به مردم تذکر و یاددآوری شود.

وی در بیان‌ پیشرفت های پزشکی یادآور شد: یادمان باشد قبل انقلاب و حتی اوایل انقلاب ۳۰ درصد پزشکانی که در کشور ما کار می‌کردند خارجی بودند، اما نه خارجی اروپایی، خارجی‌ای که از آسیای جنوب شرق می آمدند، اما الان از ۵۷ کشور دنیا برای درمان به کشور ما می آیند.

امام جمعه جوپار ضمن بیان پیشرفت‌های ورزشی کشور افزود: در زمان حاضر بعضی به دروغ و بعضی به اشتباه می‌گویند در کشور ما بعد از انقلاب استادیومی ساخته نشده، فقط اسم آن استادیوم‌هایی که در زمان قبل از انقلاب ساخته شده بود عوض کردند که این دروغ بزرگیست، اخیرا در تلویزیون یک گزارشی دیدم که استادیوم های بزرگ و شکیل و زیبایی که بعد از انقلاب احداث شده بود در یک فیلم دو سه دقیقه ای به مردم نشان داد، استادیوم‌هایی که تنه میزند به استادیوم هایی که در اروپا ساخته می‌شود.

وی ابراز کرد: از نیروهایی که خود را متعهد به انقلاب می‌دانند درخواست دارم که وقت خود را صرف نشان دادن دستاوردهای انقلاب به مردم کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha