به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران به همراه عباسی، فرماندار ویژه ورامین و برخی از بانوان شهرستان ورامین در دیدار جداگانه با سرکار خانمها؛ صدیقیان، وزیری و ایمانی، از بانوان پیشکسوت و انقلابی ورامین، از مجاهدت و فداکاریهای انقلابی آنان تجلیل کردند.
در دیداری که حجت الاسلام و المسلمین محمودی از سرکار خانم صدیقیان به عمل آورده و از تلاش های این بانوی انقلابی که از قبل از انقلاب به صورت فعال در زینبیه ورامین حضور داشت و پس از انقلاب هم در دفاع مقدس نیز اقدامات موثری صورت داده است.
این بانوی انقلابی در عرصه های مختلف فرهنگی، ورزشی و دینی به موفقیت های قابل توجهی دست پیدا کرده است و از بانوان پرافتخار ورامین محسوب می شود.
در ادامه این دیدار ها از سرکار خانم وزیری نیز که در دوران پیش از انقلاب اسلامی در پخش اعلامیه و برگزاری جلسات انقلابی پیشگام بوده و هم اکنون نیز بصورت هفتگی جلسات فرهنگی در بیت ایشان ادامه دارد، تجلیل بعمل آمد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در پایان با تجلیل از سرکار خانم ایمانی که از چهره های مقاوم بانوان دیار ۱۵ خرداد که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در دو نوبت توسط ساواک دستگیر و سال ها در زندان های قصر و اوین زندانی شده بود بعمل آورد.
این بانوی انقلابی پس از انقلاب نیز به صورت داوطلب در دفاع مقدس حضور داشته و بیش از ۹ ماه به امدادرسانی به مجروحان پرداخته است. وی هم اکنون یکی از مربیان مطرح اسکیت شهرستان ورامین محسوب میشود.
نظر شما