یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
راهپیمائی بیست و دوم بهمن نماد وحدت ملی است/ دعوت برای حضور باشکوه و حماسی مردم در عید انقلاب

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خراسان راهپیمائی بیست و دوم بهمن را نماد وحدت ملی دانست و از آحاد مردم بصیر و انقلابی و امت همیشه در صحنه ایران اسلامی برای حضور حماسی در راهپیمائی بیست و دوم بهمن ماه دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان امروز در نشست شورای معاونین ضمن گرامیداشت دهه مبارکه فجر و تقارن آن با میلاد با سعادت حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) گفت: امت همیشه در صحنه ایران اسلامی در بیست و دوم بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر حضور پرشکوه خود را که برگرفته از بصیرت همیشگی است نشان خواهند داد و بار دیگر دشمنانی را که همواره تلاش کرده‌اند تا به هر شکلی حضور مردم را کمرنگ جلوه دهند، ناامید خواهند کرد.

وی ضمن اشاره به تقارن سالروز پیروزی انقلاب با میلاد حضرت ولی عصر(عج)، تصریح کرد: راهبرد اصلی و اساسی مهدویت راهبرد امید است و آنچه که از مهدویت می بایست بیاموزیم، این است که باید همواره امیدوار به آینده‌ای بسیار روشن و درخشان باشیم که با حضور حضرت بقیه الله الاعظم(ارواحنا فداه) تحقق پیدا خواهد کرد.

مدیر حوزه علمیه خراسان تحقق انقلاب اسلامی را ثمره راهبرد امید دانست و خاطر نشان کرد: رهبری این انقلاب را امام راحل(ره) بعنوان مرجع تقلید نائب امام زمان(عج) برعهده داشت و بر همین مبنا، امید را در دل های مردم برای تحقق قسط و عدل در جامعه اسلامی بعنوان هدف اساسی نهضت جهانی حضرت حجت(عج) ایجاد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خیاط ادامه داد: بنابراین بر همین مبنا و با امید به مسیر پیش رو، مردم علیه ظلم و ستم، قیام نمودند و با رهبری یک مرجع تقلید پایه‌های حکومت ظالمانه را سست و نابود کردند و حکومت جمهوری اسلامی ایران را به منظور زمینه سازی نهضت جهانی حضرت حجت(عج الله تعالی فرجه الشریف) به ثمر رساندند.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی تاکنون برکات فراوانی داشته و در جهت تحقق و بسترسازی مهدویت قدم های بزرگی برداشته است، عنوان کرد: انقلاب اسلامی توانسته تا پیام ظلم ستیزی را به همه دنیا صادر کند.

مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان این که طوفان الاقصی و جریانات مقاومت همه برگرفته از همین راهبرد امید است، خاطر نشان کرد: در انقلاب اسلامی نیز مردم با راهبرد امید، امیدوارانه وارد صحنه شدند، آسیب و خسارت دیدند اما امیدوارانه پیش رفتند و پیروز شدند و آنچه که امروز مشاهده می کنیم نیز همان است که بستر جهانی برای این ظلم ستیزی و تقابل با استکبار فراهم است و افکار عمومی دنیا راهبرد مهدوی را دریافت نموده اند.

حجت الاسلام والمسلمین خیاط ادامه داد: امروز همه آگاه از ظلم و ستمی هستند که بر دنیا حاکم است و استکبار جهانی تا آنجا که توانسته ظالمانه برخورد کرده، آنجا که می توانند تحریم می کنند و جای دیگر جنایات مختلف انجام می دهند اما باید بدانیم که همه این ها نور امید را برای حضور یک منجی روشن کرده و دنیا برای این راهبرد آماده می شود.

وی ادامه داد: امروز می بینیم که حتی در دانشگاه های آمریکا دانشجویان به میدان می آیند و از حق مظلوم دفاع و ظالم را محکوم می کنند و این همان راهبرد اساسی مهدویت است که برای آن قیام صورت می گیرد.

مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان این که انقلاب اسلامی برای این زمینه سازی بوده و گام های موثری را در بعد داخلی و خارجی برداشته است، عنوان کرد: می بایست همچنان به تعبیر رهبر معظم انقلاب امیدوارانه رو به جلو و به امید فتح قله حرکت کنیم و از راهبرد دشمن مبنی بر یاس آفرینی و ایجاد ناامیدی در میان مردم فاصله بگیریم.

وی راهپیمائی بیست و دوم بهمن را نماد وحدت ملی دانست و با بیان این که همه افراد از هر قشر و گروهی بر اصل انقلاب اتفاق نظر دارند، گفت: بیست و دوم بهمن ماه امسال همه دست در دست هم و با یکپارچگی در راهپیمائی حاضر خواهیم شد و مردم نیز بار دیگر وحدت و اتحاد خود را با حضور در این راهپیمائی باشکوه متجلی می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین خیاط ضمن دعوت از آحاد مردم بصیر و انقلابی و امت همیشه در صحنه ایران اسلامی برای حضور حماسی در راهپیمائی ۲۲ بهمن، ابراز کرد: همه باید دست در دست هم امیدوارانه و با قدرت، حضور باشکوهی را در روز ۲۲ بهمن رقم بزنیم و نشان دهیم که امیدوارانه و با توکل به پروردگار در دفاع از این ثمره و شجره طیبه پیش می رویم و هر روز آثار و برکات آن را بیشتر در زندگی خود احساس می کنیم.

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha