به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، خانم خدیجه الازمنی در جمع طلاب و کارکنان مدرسه علمیه شهیده بنت الهدی علی آباد کتول بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ همه معادلات جهانی را برهم زد؛ به گونه ای که دشمنان اسلام درصدد تحلیل این شکست برآمدند و تنها عامل این شکست، ایمان مردم به خدا و همدلی و پیروی از رهبری ولی فقیه مقتدر و شجاع و با تقوا امام خمینی(ره) در جریان انقلاب و بعد هم در مدیریت کشور جمهوری اسلامی و البته باید گفت جهان بود.
وی گفت: اینک که در طلیعه چهل و ششمین بهار عزت و آزادی انقلاب اسلامی هستیم، شاهدیم که این انقلاب با اقتدار ذاتی خود، روح تازه ای در کالبد امت اسلامی دمیده و با بسط گفتمان مقاومت و ظلم ستیزی و عرصههای تقابل راهبردی با نظام سلطه و استکبار به فراسوی جغرافیای ایران اسلامی، فصل نوینی را فراروی جامعه بشری قرار داده و نوید بخش ظهور «هندسه قدرت و نظم نوین جهانی» گردیده است.
مدرسه علمیه شهیده بنت الهدی علی آباد کتول اعلام کرد: کارکنان و طلاب مدرسه علمیه و پایگاه بسیج طلاب شهیده بنتالهدی با شرکت در راهپیمایی سراسری و دشمن شکن یوم الله ۲۲ بهمن ماه که در تقارن با تحولات سرنوشت ساز منطقهای و پیروزی و مقاومت سلحشورانه و تاریخ ساز مردم مظلوم غزه و مجاهدان مومن و شجاع فلسطینی برابر جنایات رژیم کودککش و حیوان صفت صهیونیستی، اهمیت مضاعف و معناداری یافته است، شرکت خواهیم کرد.
خانم الازمنی با تبریک ایام فرخنده دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه از مردم همیشه در صحنه شهرستان علی آباد کتول دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن یکبار دیگر حماسهای ماندگار رقم زده و تجدید بیعتی با آرمانهای امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) داشته باشند و پاسخی محکم به یاوهگوییهای دشمنان ایران اسلامی بدهند .
وی اذعان کرد: ما با حضور پر شور خود ثابت خواهیم کرد که با ایمان به خداوند متعال و پیروی از ولایت فقیه، همیشه در کنار مظلومان جهان بهویژه نیروهای مقاومت و مردم مظلوم غزه و فلسطین و لبنان و در برابر ظالمان و صهیونیسم جهانی خواهیم ایستاد.
نظر شما