دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
جشنی به وسعت ایران در ام‌القرای جهان اسلام / مردم مثل همیشه پای کار انقلاب + عکس و فیلم

فجرآفرینان قمی با در دست داشتن پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی و تمثال های مبارک امامین انقلاب از مسیرهای ۸ گانه خود را به راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن رساندند تا در جشنی به وسعت ایران اسلامی شرکت کنند و به ترامپ قمارباز بگویند تا آخر پای انقلاب و خون شهدا ایستاده‌اند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، امروز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ روز جشن ملی چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با شعار محوری «از حضور تا ظهور» یادآور روزی است که سال ۱۳۵۷ در همین روز مردم ایران اسلامی به رهبری حضرت روح الله آخرین میخ را بر تابوت پوسیده رژیم پهلوی زدند و خون شهدا به ثمر نشست و طلوع خورشید اسلام ناب را به نظاره نشستند.

مردم باغیرت و وفادار و انقلابی هر سال ۲۲ بهمن با شرکت در جشنی به وسعت سرزمین بزرگ و تاریخی و تمدنی ایران عزیز، عشق به وطن و آرمان های انقلاب اسلامی را باشکوهتر از گذشته به نمایش می گذارند.

پای کار انقلاب

امسال هم سوز سرمای زمستان نتوانست مانع حضور حماسی ملت وفادار در جشن شکوهمند انقلاب شود و راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دقایقی قبل همزمان با بیش از ۱۴۰۰ بخش، شهر و شهرستان و بیش از ۳۸ هزار روستای کشور در قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی و ام‌القرای جهان اسلام و شهر جهاد و اجتهاد با حضور گسترده مردم انقلابی آغاز شد.

جشنی به وسعت ایران عزیز

در روزه معجزه الهی ۲۲ بهمن، پیر و جوان و زن و کودک، کرد و لر، عرب و بلوچ، ترک و فارس و همه و همه با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به میدان دفاع از خون بهای شهدا آمده اند تا در جشنی به وسعت ایران عزیز اتحاد و انسجام و همدلی ملی را به نمایش بگذارند و به دشمنان به ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی بفهمانند که به تعبیر امام خمینی(ره) "هیچ غلطی نمی توانند بکنند".

مردم سربلند دیار کریمه اهل بیت(سلام الله علیها) هم در روز غرور و افتخار ملی به جشن سراسری ایرانیان پیوسته‌اند تا بار دیگر غیرت ملی و انقلابی را معنا کنند و حماسه ای از جنس شکوه و اقتدار بیافرینند؛ «آفرین بر غیرت ایران و ایرانی».

فیلم | حماسه ای از جنس شکوه و اقتدار در خاستگاه انقلاب

00:00
00:00
Download

مخابره یک پیام ویژه به ترامپ قمارباز

فجرآفرینان قمی با در دست داشتن پرچم های مقدس جمهوری اسلامی و حزب الله همیشه قهرمان لبنان، تمثال های مبارک امامین انقلاب و شهید سلیمانی از مسیرهای ۸ گانه خود را به میدان شهید مطهری، محل آغاز راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن رساندند تا در جشنی به وسعت ایران اسلامی شرکت کنند و به دشمنان به ویژه ترامپ قمارباز بگویند تا آخر پای انقلاب و خون شهدا ایستاده اند.

عاشقان حضرت روح‌الله و امام خامنه‌ای عزیز از هر طیف و قوم و قبیله‌ای با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق»، «خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست»، «شهدا وفاداریم» و ... در حال پیوستن به دریای جمعیت حماسه سازان فجر انقلاب هستند.

مسیرهای ۸ گانه راهپیمایی قم:

مسیر یک خیابان انقلاب: (محله‌های: چهارمردان، گلزار، سجادیه، شهید کلهری، آل یاسین) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد چهارمردان- ۴۵متری عماریاسر- خیابان آذر- میدان شهید مطهری.

مسیر ۲- خیابان طالقانی(آذر): (محله های: شهرک قائم، زاویه، شهید محلاتی) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد چهل اختران- خیابان آذر- میدان شهید مطهری.

مسیر سه - بلوار شهید کریمی (بنیاد): (محله‌های: بنیاد، شهرک قدس،شهرک ایثار، ۴۵متری صدوق) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد محمد رسول الله(ص)– میدان مفید- میدان شهید صدوقی- بلوار امین- میدان جانبازان – خیابان شهداء – حرم مطهر.

مسیر چهار - خیابان امام زاده ابراهیم: (محله های: شهرک فاطمیه، شهید همت، شهرک امام حسین(ع)، شهید شیرازی، کشاورز شمالی، بلوار حضرت معصومه، سلامت، گنجوی، سوم خرداد، شهید مطهری،قلعه کامکار، ۱۷ شهریور، مسجد حضرت ابوالفضل، شاه جعفر، آیت الله کاشانی) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد عبداللهی- میدان سعیدی- سه راه خورشید- خیابان اراک – میدان شهید مطهری.

مسیر پنج - خیابان توحید: (محله های: نیروگاه، ۱۴ متری امام حسین(ع)، امینی بیات، مسجد فاطمی) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد طفلان مسلم- خیابان توحید – خیابان اراک – میدان شهید مطهری

مسیر ۶- خیابان امام خمینی (ره): (محله های : امام،شهید بهشتی، شهرک امام حسن، مدرس) محل تجمع و مسیر حرکت: میدان شهید آیت الله سعیدی- سه راه خورشید- خیابان اراک – میدان شهید مطهری.

مسیر هفت - خیابان شهیدان فاطمی( دورشهر): (محله های: یزدانشهر، عطاران، سمیه، بسیج، شهرک ولایت، جوی شور) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد امیرالمؤمنین(ع) _ میدان جانبازان – خیابان شهداء – حرم مطهر

مسیر هشت - خیابان ۱۹ دی :(محله های: فرهنگیان ۱و۲، باجک ۱و۲، معصومیه، انصارالمهدی (عج) ،۱۵خرداد، جواد الائمه(ع)، امیرالمؤمنین(ع) ) محل تجمع و مسیر حرکت: مسجد رضوی- چهارراه بازار- میدان شهید مطهری.

فیلم | نمایی از حماسه سازی مردم قم

00:00
00:00
Download

لبیک عمومی به دعوت مراجع عظام تقلید

مسیر راهپیمایی مملو از جمعیتی است که آمده‌اند تا به فرمان ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای و دعوت مراجع عظام تقلید لبیک بگویند و اعلام کنند به آرمان های حضرت روح الله و شهدا وفادارند و در این مسیر نورانی و عزت آفرین قدمی پا پس نمی کشند.

حضور دهه هشتادی‌ها و دهه نودی‌ها در راهپیمایی امروز و جشن ملی ۴۶ سالگی انقلاب اسلامی بسیار چشمگیر و از جلوه‌های دیدنی و ماندگار و تیری بر قلب دشمنان ملت سربلند ایران است.

طلاب غیر ایرانی هم آمدند / انقلاب اسلامی مرز جغرافیایی ندارد

طلاب غیر ایرانی از ملیت‌های مختلف جهان هم همراه خانوادهایشان با حضور در کنار مردم افتخارآفرین قم، جلوه‌های ناب و دیدنی و به یادماندنی را رقم زده‌اند. آنان با حضورشان این پیام را به دنیا مخابره می کنند که انقلاب اسلامی ایران جهانی است و مرز جغرافیایی خاصی ندارد و مظلومان عالم با الگوگیری از ملت ایران در مقابل مستکبران و ظالمان ایستاده‌اند.

حضور گسترده دانش آموزان، دانشجویان، طلاب و روحانیون، خانواده معظم شهدا، کارمندان، کارگران، هنرمندان، ورزشکاران، مقامات استانی و ... همچون سال‌های گذشته بر شکوه این راهپیمایی افزوده‌ است.

فیلم | شرکت آیت الله العظمی نوری همدانی در جشن ملی ایرانیان

00:00
00:00
Download

آیت الله العظمی نوری همدانی: مسئولان به مردم خدمت کنند

علما و بزرگان، روحانیون، اساتید و هم در روز معجزه الهی ۲۲ بهمن و جشن ایرانیان به دریای عظیم و خروشان جمعیتی پیوستند که مشق عزت و افتخار می کردند و یکصدا و همدل فریاد زدند «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل».

حضرت آیت الله نوری همدانی در حاشیه راهپیمایی روز ۲۲ بهمن در قم اظهار کردند: وظیفه ما حفظ انقلاب اسلامی است. باید قدر انقلاب را بدانیم. به مردم خدمت کنیم. گرانی را از بین ببریم.

ایشان افزودند: برای رفع گرفتاری ها تلاش کنیم. ما همان افراد روزهای اول انقلاب هستیم. راه امام راحل باید ادامه دهیم.

فیلم | رجزخوانی نوجوانان در دفاع از انقلاب

00:00
00:00
Download

خلق حماسه‌ای از جنس اقتدار و انسجام ملی

راهپیمایان قمی پس از خلق حماسه‌ای از جنس اقتدار و انسجام ملی، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تجمع کرده و پای سخنان آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهر رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری نشستند.

آیت الله حسینی بوشهری: مردم ترسی از دشمن ندارند

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری طی سخنانی در اجتماع عظیم و با شکوه «از حضور تا ظهور» ۲۲ بهمن در حرم بانوی کرامت تصریح کرد: بهمن ماه ۱۳۵۷ که مردم عاشقانه دور امام خمینی (ره) جمع شدند و با امام بیعت کردند و حادثه ای پر شکوه را خلق کردند نباید فراموش شود و هر سال این نعمت بزرگ الهی و یوم الله باید نه تنها در میان مردم بلکه در چشم جهانیان برجسته جلوه کند.

به گفته رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اگر ۱۰۰ سال هم نیاز باشد این اجتماع عظیمی که امروز در شهر قیام در کنار حرم کریمه اهل بیت(ع) برگزار شده است شکل بگیرد مردم خواهند آمد و ایستادگی خواهند کرد. این مردم از تهدید دشمن هراسی ندارند و به صحنه می آیند تا بگویند بر پیمان و بیعت خود ایستاده اند چرا که ۲۲ بهمن همان یوم الله است.

آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: درست است هر سال سالگرد برگزار و در اجتماعات شرکت می کنیم اما تنها نباید به برگزاری سالگرد بسنده کرد، بلکه در این جشن که امسال عنوان «از حضور تا ظهور» را دارد باید بررسی کنیم انقلاب در طول این ۴۶ سال چه دستاوردهایی داشته و با چه موانعی روبرو بوده و دشمنان نیز که مخالف پیروزی انقلاب بوده اند الان چه نقشه هایی برای کشور و اسلام و انقلاب دارند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: همانطور که ما راه گذشته را با سربلندی و افتخار پشت سر گذاشته ایم و در دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها اجازه نفس کشیدن به دشمن نداده ایم امروز هم برای آینده باید آماده باشیم و ناامید نشویم.

فیلم | بخشی از سخنرانی آیت‌الله حسینی‌بوشهری در اجتماع مردم قم

00:00
00:00
Download

مردم ما اجازه خوشحالی به دشمنان را نمی دهند

آیت الله حسینی بوشهری  بر این نکته هم تأکید کرد که مردم ما اجازه خوشحالی به دشمنان را نمی دهند چرا که رئیس جمهور فعلی آمریکا قابل اطمینان نیست و اگر رهبری معظم می فرمایند "مذاکره با آمریکا نه عاقلانه، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه" بسیار تعبیرات عجیب و ارزشمندی است.

وی افزود: رهبری معظم انقلاب تاکید کردند اگر دشمن ما را تهدید کند آنان را تهدید می‌کنیم و اگر تهدید را عملی کنند ما هم عملی خواهیم کرد و اگر امنیت ملی ما را به خطر بیندازند با آنان مقابله می‌کنیم. این بیانات عادی نیست بلکه الهام گرفته از بعثت و غدیر و عاشورا است.

به گفته رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز خمینی دوم در دنیا سخن می‌گوید و رهبر معظم انقلاب حقیقتاً خلف صالح آن امام عزیز است و این در شرایطی است که عده‌ای دست به سینه در برابر استکبار ایستاده اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری نکته مهمی را هم به مسئولان یادآور شد و گفت: مردم آنچه که باید انجام دادند و مسئولان هم باید به فکر حل مشکلات آنان باشند. راه حل مشکلات کشور در داخل است و باید کمر همت بست و برای حل مشکلات مردم تلاش کرد. پیشرفت‌های موشکی و تسلیحاتی ایران اسلامی توسط دانشمندان جوان این ملت قهرمان موجب حیرت دشمنان شده است و این یعنی آنکه "ما می‌توانیم".

قرائت قعطنامه پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن

پس از سخنرانی آیت الله حسینی قعطنامه پایانی راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن قرائت شد و مردم با ندای «الله اکبر» بر پاسداری از انقلاب اسلامی به عنوان میراث ماندگار حضرت روح الله و خون بهای شهدای عزیز تاکید کردند.

متن قطعنامه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ولقدْ کتبْنا فی الزّبور منْ بعْد الذّکْر أنّ الْأرْض یرثها عبادی الصّالحون

و به یقین، در زبور، کتاب آسمانی داود، پس از تورات، آن یادواره الهی نوشتیم که زمین را از شرک و گناه پاک خواهیم ساخت و بندگان شایسته من آن را به ارث خواهند برد. (سوره انبیاء / ۱۰۵)

حمد و سپاس بی‌کران، خدای یکتای بی‌همتا را که انقلاب اسلامی ایران را به مثابه الگویی فراگیر برای آزادی‌خواهان و عدالت‌جویان جهان قرار داد و با تحولی ژرف در سپهر اندیشه سیاسی و معادلات نظم دوقطبی جهانی و با تکیه بر مؤلفه‌های بنیادین توحید، عدالت، جمهوریت و اسلامیت، هندسه قدرت را دگرگون و قرائتی نوین از مشروعیت، مقاومت و حکمرانی را در برابر هژمونی نظام سلطه عرضه نمود.

چهل‌وششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نشانه‌ای از تداوم گفتمان پویا و بالنده‌ی انقلاب اسلامی است که در بستر عقلانیت دینی، با هدایت الهی و نگرش واسازانه‌ی امام خمینی(قدس‌الله‌نفس‌الزکیه) و با تلفیق بدیع گفتمان دینی و انقلابی به منصه ظهور رسید و در سایه زعامت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، به منظومه‌ای منسجم از هویت‌های متکثر در ذیل فراگفتمان انقلاب اسلامی مبدل گشت و امروز نه‌تنها مرزهای جغرافیایی را درنوردیده، بلکه سپهر اندیشه معاصر را متحول ساخته و الگویی بی‌بدیل از حکمرانی دینی را ارائه کرده که هم ریشه در سنت پربار اسلامی دارد و هم در تعامل مستمر با مقتضیات عقلانی و تحولات روز قرار گرفته و به نقطه اتکایی مستحکم در برابر نظام سلطه جهانی و استعمار نوین مبدل گشته است.

اینک، در چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(قدس‌الله نفسه‌الزکیه) و امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، و صراط نورانی شهدای انقلاب‌اسلامی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت و شهدای امنیت ملت بزرگ ایران اسلامی بویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید سید حسن نصرالله، و شهید اسماعیل هنیه، بار دیگر با عزم راسخ و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی تاکید و با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب و تجدید بیعتی آگاهانه در مسیر تمدن‌ساز «انقلاب اسلامی تا انقلاب مهدی» و در پرتو آموزه‌های وحیانی، عقلانیت راهبردی و مقاومت فعال و با شهامت و بانگ رسا و استوار «الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر»، مواضع خود را اعلام می‌داریم:

۱-ما ملت بیدار ایران اسلامی، همچنان مساله فلسطین را اولویت اول جهان اسلام دانسته و ضمن تبریک پیروزی غرورآفرین جبهه‌ی مقاومت و غزه قهرمان و حمایت از حکم دادگاه کیفری بین‌المللی (لاهه) خواستار اعدام قصاب غزه و باند جنایتکار رژیم صهیوفاشیسم هستیم و با اعلام پشتیبانی قاطع از جبهه مقاومت، به‌ویژه فلسطین، حزب‌الله و انصارالله و محکومیت طرح کاغذی آمریکا در تغییر نقشه غرب آسیا و جهان،  اعلام می‌داریم  مذاکره با دولت مستکبر امریکا را عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نمی‌دانیم.

فیلم | قرائت بخشی از قعطنامه پایانی روز اقتدار

00:00
00:00
Download

۲-ما مردم قهرمان ایران اسلامی، نیروهای مسلح را عزت ایران اسلامی دانسته و بر ضرورت تقویت ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در عرصه‌های مختلف تسلیحاتی، آموزشی، آمادگی رزمی و دفاعی با اتکا به توان داخلی تاکید کرده و با حمایت از توسعه زیرساخت‌های دفاعی، موشکی و راهبردهای بازدارندگی، از مسئولین کشور می‌خواهیم ضمن انجام اقدامات لازم را برای اصلاح خطای محاسباتی و توهم اقتدار نظام سلطه، با تقویت ساختارهای امنیتی و اطلاعاتی مانع از نفوذ عوامل فریب خورده دشمن و جریان‌های نفاق در ساختار اجرایی و امنیتی کشور گردند.

۳-ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی باشکوه ضمن اعلام حمایت از اقدامات دولت محترم در رفع مشکلات مردم انتظار داریم این موضوع را اولویت اصلی کشور قرار داده و با تنظیم سیاستهای اصولی ضمن حمایت از تولید داخلی و کنترل تورم و جلوگیری از کاهش ارزش پولی کشور، تنگناهای معیشتی مردم را کاهش و با ایجاد فرصت‌های شغلی، و تسهیل شرایط ازدواج جوانان و تشکیل خانواده و ایجاد مشوق‌های لازم، رشد جمعیت و نرخ فرزندآوری را بهبود بخشند.

۴-ما حاضران در این راهپیمایی باشکوه، با تأکید بر نقش رسانه‌های داخلی در بازنمایی صحیح واقعیت‌ها و مقابله با جنگ شناختی دشمن و تبیین و روشنگری برای نسل جوان درباره دستاوردهای انقلاب و جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب اسلامی، از مسئولین کشور بویژه دستگاه‌های امنیتی و قضایی انتظار داریم با مخلان امنیت روانی کشور که  با همنوایی با دشمن سعی در وارونه‌سازی حقایق و به دنبال اختلاف‌افکنی، هراس‌افکنی و یأس‌آفرینی در جامعه هستند برخورد قاطع نماید.

۵-مسئله حفظ و گسترش عفاف و حجاب و تعمیق ارزش‌های دینی و الهی نباید در کشمکش مسائل سیاسی و جناحی قرار گیرد بلکه این موضوع یک دغدغه عمومی و یک وظیفه همگانی است و تمامی دستگاه‌ها، نهادها و نیروهای فرهنگی و دلسوز کشور باید برای  ایجاد محیطی مناسب برای رشد فضائل اخلاقی و فکری فرزندان این کشور و پاسداری از کانون خانواده و ارزش‌های دینی و فرهنگی کشور و تربیت نسل آینده که امری حیاتی است تلاش کنند لذا از سران سه قوه می‌خواهیم باتوجه به شرایط کشور و اهمیت حفظ و تعمیق ارزش‌های دینی و انسانی و باتوجه به تلاش گسترده دشمن برای نابودی ارزش‌های انسانی تدابیر لازم را برای اجرای نهضت گسترش اخلاق و معنویت بعمل آورند.

۶-ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی حماسی، باتوجه به سرعت پیشرفت علم در کشور، حمایت از پیشرفت‌های علمی و نوآوری در حوزه‌هایی همچون هوش مصنوعی، فناوری‌های نوین را وظیفه همگان دانسته و گسترش همکاری‌های علمی و فناوری با کشورهای مختلف و کاهش وابستگی به غرب و تقویت بسیج علمی کشور برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و رشد فناوری‌های بومی را لازمه پیشرفت و اقتدار کشور می‌دانیم. لذا از دولت محترم می‌خواهیم با سرمایه‌گذاری و ایجاد زیر ساخت‌های لازم نسبت به توسعه و گسترش این دانش که قطعاً نقش تعیین کننده‌ای در حوزه اقتصاد و اشتغال جوانان خواهد داشت به‌عمل آورد.

۷-ما ملت ایران، حفظ ودیعه الهی انقلاب اسلامی و دستاورد عظیم امام خمینی (ره) که حاصل خون پاک هزاران شهید گلگون کفن است و ادامه راه آن امام راحل را در تبعیت کامل از خلف صالح امام، رهبر دور اندیش، حکیم و فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) دانسته و با بصیرت و عزم راسخ، تا آخرین نفر و نفس در مسیر اجرای رهنمودهای هوشمندانه و نجات‌بخش ایشان عمل خواهیم کرد.

فیلم | نطق حماسی فرزند شهید آقازاده نژاد در راهپیمایی ۲۲ بهمن

00:00
00:00
Download

مخابره پیام هیهات مناالذله مردم ایران به سراسر دنیا

بیش از ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار رسانه های خارجی و ۷ هزار عوامل رسانه ای داخلی (در مجموع بیش از ۷ هزار و ۲۰۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار) پیام اقتدار و همبستگی و هیهات مناالذله ملت قهرمان ایران را به سراسر دنیا مخابره کردند.

پایان حماسه چهل و ششم / حرکت توقف ناپذیر ملت همدل

آری؛ در روز اعلام وفاداری و حمایت عمومی از انقلاب جهانی حضرت روح الله همه به میدان آمدند تا به بدخواهان و دشمنان ایران و ایرانی بگویند با لبیک به فرمان آقا و مقتدای خود حضرت امام خامنه‌ای (حفظه الله) برای پاسداری از میراث معمار کبیر انقلاب و خون شهدا تا پای جان در صحنه حضور دارند و اجازه نمی دهند خدشه ای به هویت انقلابی شان وارد شود و علی رغم مشکلات اقتصادی استوارتر از گذشته به سمت قله ای که ولی امر مسلمین نوید و بشارت آن را داده اند در حرکتند و هرگز متوقف نمی شوند.

خلاصه و عصاره کلام این که مردم وفادار امروز در جشن ملی چهل و ششمین سالروز طلوع خورشید انقلاب با صدای رسا به ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) اعلام کردند تا جان در بدن داریم «هستیم بر آن عهد که بستیم».

گزارش: علی علیزاده

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha