سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
برگزاری جشن شب نیمه شعبان از سوی وزارت اوقاف در مسجد اعظم مصر در قاهره

حوزه/ وزارت اوقاف مصر تصمیم گرفت جشنی را در شب نیمه شعبان در مسجد اعظم مصر در پایتخت اداری جدید با حضور وزیر اوقاف برگزار کند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، وزارت اوقاف مصر تصمیم گرفت جشنی را در شب نیمه شعبان در مسجد اعظم مصر در پایتخت اداری جدید با حضور وزیر اوقاف و مفتی مصر نظیر محمد عیاد و معاون الازهر محمد عبدالرحمن الضوینی به نمایندگی از شیخ الازهر، فرماندار قاهره، جمعی از علما و ائمه جماعات و جمع کثیری از رهبران مردمی و اجرایی برگزار کند.

وزارت اوقاف اعلام کرد که نظارت کامل علمی و تبلیغی بر مسجد اعظم مصر، مرکز فرهنگی اسلامی و دارالقرآن الکریم را به عهده می گیرد، زیرا این وزارتخانه در راستای اجرای رسالت مسجد و نقش رهبرانه آن، برنامه‌های علمی و تبلیغی جامعی را ارائه می‌کند.

اسامه الازهری، وزیر اوقاف مصر، با تاکید بر اینکه این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای تبدیل مسجد به یک پایگاه برجسته علمی، دینی و گردشگری به کار خواهد گرفت، اشاره کرد: جمعه آینده اولین گردهمایی خواهد بود که وزارتخانه مسئولیت آن را در مسجد بر عهده می گیرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha