جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
ولایت، دژ محکم الهی/ از باور تا عمل

حوزه/خانم گودرزی گفت:مهمترین مسئله در ولایت پذیری، پذیرش قلبی ولایت امام زمان (عج) است.

خانم سوسن گودرزی مدیر مدرسه علمیه مهدیه خنداب در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک اظهار داشت: در حدیث سلسله الذهب، امام رضا (ع) می فرماید: "خداوند جل جلاله می فرماید: «لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ» دژ من است، پس هرکس که در دژ من درآید از عذابم در امان است."

وی گفت:این حدیث به توحید و یگانگی خداوند و دوری از عذاب اشاره دارد.

مدیر مدرسه علمیه مهدیه خنداب در ادامه، به اهمیت ولایت در امان ماندن از عذاب و رسیدن به قرب الهی پرداخت.

گودرزی تصریح کرد:در حدیث دیگری، ولایت امیرالمومنین علی (ع) به عنوان دژ محکم خداوند معرفی شده است، این بدان معناست که ولایت ائمه اطهار (ع) و به ویژه امام زمان (عج) حصنی استوار برای در امان ماندن از عذاب الهی است.

مدیر مدرسه علمیه مهدیه خنداب گفت: مهمترین مسئله در ولایت پذیری، پذیرش قلبی ولایت امام زمان (عج) است. اگر نفس انسان به ولایت حضرت سر نسپارد و در برابر آن خضوع نکند، در قیامت جزو مجموعه ولایتی ایشان محشور نخواهد شد.

وی افزود: کسی که حقیقتاً به بهشت امیدوار است، در مسیر رسیدن به آن گام بر می دارد و برای رسیدن به آن نیز تلاشی جدّی دارد.

گودرزی ابراز داشت: اگر ولایت حضرت منجر به حذف هر گونه سوءنیت در وجود انسان نشود، یعنی ولایت پذیری ما حقیقی نبوده و تأثیری در رشد انسانی ما نداشته است. یک ولایت پذیر حقیقی، انسان را لحظه به لحظه به سمت روحی بی تجاوز، بی کینه، بی ظلم، آرام، شاد و قدرتمند پیش می برد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha