شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۹
امید به ظهور، انگیزه‌ای قوی برای تلاش در مسیر اصلاح فردی و اجتماعی است

حوزه/ امام جمعه مشکات اظهار داشت: امید به ظهور حضرت ولی‌عصر(عج)، انگیزه‌ای قوی برای تلاش در مسیر اصلاح فردی و اجتماعی است.

حجت الاسلام غلامرضا پهلوانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان ضمن تبریک میلاد منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج)، اظهار کرد: حضرت مهدی(عج)، دوازدهمین امام شیعیان، در نیمه‌ی شعبان سال ۲۵۵ هجری قمری در شهر سامرا به دنیا آمدند. پدر ایشان امام حسن عسکری (ع) و مادرشان نرجس خاتون بود.

امام جمعه مشکات با بیان اینکه ولادت حضرت مهدی (عج) به دلیل شرایط سخت دوران حکومت عباسیان، مخفیانه انجام شد و فقط برخی از یاران خاص امام حسن عسکری (ع) از این واقعه آگاه بودند، گفت: پس از شهادت پدرشان در سال ۲۶۰ هجری، ایشان به امامت رسیدند و وارد دوران غیبت صغری شدند که حدود ۷۰ سال طول کشید و در این مدت، چهار نائب خاص به دستور امام (عج) با شیعیان ارتباط داشتند؛ پس از پایان غیبت صغری، غیبت کبری آغاز شد که تاکنون ادامه دارد و تنها خداوند زمان ظهور ایشان را می‌داند

حجت الاسلام پهلوانی، به فلسفه مهدویت و اعتقاد به ظهور امام زمان (عج) اشاره کرد و افزود: اعتقاد به ظهور منجی یکی از اصول مشترک ادیان الهی است، در اسلام، این منجی امام مهدی (عج) است که پس از ظهور، عدالت را در سراسر جهان برقرار خواهد کرد و ظلم و فساد را از بین خواهد برد.

امام جمعه مشکات به نشانه‌های ظهور اشاره کرد و تصریح کرد: براساس روایات اسلامی، پیش از ظهور حضرت، برخی نشانه‌ها از جمله گسترش ظلم و فساد در جهان، ظهور شخصیت‌های فریبکار و مدعیان دروغین، وقوع حوادث طبیعی و اجتماعی بزرگ و خروج سفیانی و دجال رخ خواهد داد.

حجت الاسلام پهلوانی با اشاره به وظایف منتظران امام زمان(عج)، یادآور شد: شناخت و معرفت امام زمان (عج) از طریق مطالعه‌ی منابع معتبر، حفظ ایمان و تقوا در دوران غیبت، گسترش عدالت و مبارزه با ظلم در حد توان و دعای برای تعجیل در ظهور، از جمله دعای فرج نشانه های ظهور هستند.

امام جمعه مشکات با بیان اینکه انتظار امام زمان (عج) به معنای بی‌عملی نیست، بلکه یک وظیفه است که باید با آمادگی معنوی، اخلاقی و اجتماعی همراه باشد، افزود: امید به ظهور حضرت، انگیزه‌ای قوی برای تلاش در مسیر اصلاح فردی و اجتماعی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha