یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
حجت‌الاسلام شهوار حسین نقوی: انتظار امام زمان (ع)، سفر خودسازی و آمادگی برای نصرت است

حوزه، حجت الاسلام شهوار حسین نقوی در سخنرانی خود اظهار داشت که انتظار امام به معنای تنها نشستن و انتظار نیست، بلکه این یک فراخوان برای خودسازی و آمادگی است.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام شهوار حسین نقوی در سخنرانی خود در مسجد امامیه امروهه اظهار داشت که انتظار امام به معنای تنها نشستن و انتظار نیست، بلکه این یک فراخوان برای خودسازی و آمادگی است. وی در این خصوص اظهار داشت: انتظار امام یعنی انسان باید برای یاری امام آماده شود و این آمادگی از خودسازی و تهذیب نفس آغاز می‌شود.

انتظار، تنها یک واژه نیست!

وی افزود: انتظار واقعی به این معناست که انسان باید از گناهان دوری کند و در مسیر اطاعت از مولای خود گام بردارد. امام به کسانی نیاز دارند که در هر شرایطی ثابت قدم باقی بمانند و این تنها از طریق تلاش مستمر و روحیه جهاد درونی به دست می‌آید.

جوانان، سپاهیان امام در عصر انتظار

این عالم هندی در ادامه گفت: جوانان این مرز و بوم باید به‌عنوان سپاهیان امام آماده باشند و در هر لحظه تلاش کنند تا جامعه‌ای بسازند که زمینه‌ساز ظهور امام مهدی (علیه‌السلام) باشد. زیرا امام ما را می‌بینند و از نگاهشان هیچ چیزی پنهان نیست. هر عمل ما در برابر ایشان قرار دارد.

در سایه نگاه امام، وجود ما باقی است

وی در پایان با اشاره به کرم و لطف امام زمان (علیه‌السلام) تأکید کرد: اگر نگاه مهربان امام شامل حال ما نمی‌شد، شاید دیگر وجود نداشتیم. وجود ما همواره دلیل بر کرم امام است و باید قدردان این کرم بی‌پایان باشیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha