یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
یادداشت رسیده | فضای معنوی راهیان نور

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان اسلام آباد غرب، گفت: سفر معنوی راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس جنوب کشور، حقیقتا توفیقی بود که با دعوت شهدا صورت گرفت و خداوند را شاکر و سپاسگزاریم که زیارت تربت مطهر، آن شیر مردان روزهای سخت جهاد و شهادت، نصیبمان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از کرمانشاه، حجت‌الاسلام اسلام جعفری مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان اسلام آباد غرب، ضمن شکر گزاری از درگاه الهی، در سفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس جنوب کشور، در یادداشتی با عنوان «فضای معنوی راهیان نور»، آورده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

الحمدلله خدا توفیق داد که در این چند روزه، در سفر معنوی راهیان نور شرکت کردیم و به همراه جمعی از طلاب عزیز مدارس علمیه استان کرمانشاه، به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در جنوب کشور رهسپار شویم، حقیقتا توفیقی بود که با دعوت شهدا صورت گرفت و خداوند را شاکر و سپاسگزاریم که زیارت تربت مطهر، آن شیر مردان روزهای سخت جهاد و شهادت نصیبمان شد.

این برنامه معنوی چهار روزه که از پنجشنبه ۲۵ بهمن ماه آغاز شد، با حرکت از کرمانشاه، به سمت اهواز شروع شد، در پادگان شهید مسعودیان، نمایش رزمی از دوران قبل از انقلاب تا پیروزی داعش در سوریه به نمایش درآمد و طلاب از این برنامه بهره‌مند شدند.

روز بعد، پس از نماز صبح و صرف صبحانه، طلاب از اهواز به سمت آبادان و خرمشهر حرکت کردند، در طول مسیر به زیارتگاه‌های هویزه و طلائیه رفتنیم و از فضای معنوی این مناطق بهره‌مند شدیم، حکایات پیش آمده مربوط به عملیات‌ها و جانفشانی های غیرتمندان آن روزهای سخت در دفاع مقدس، برای طلاب بازگو شد.

در ادامه، طلاب به زیارتگاه امام رضا(ع) در آبادان رفتند و پس از استراحت و نماز مغرب و عشاء، به بازدید از زیارتگاه‌های شلمچه و اروند کنار پرداختند، اینجا بود که حاج حسین یکتا نیز در زیارتگاه شلمچه حضور یافت و برای بیش از یک ساعت برنامه روایت‌گری برای مردم داشت که طلاب نیز در این برنامه شرکت کردند.

در روز پایانی، طلاب به نمایشگاه هوافضای سپاه در یادمان بیت المقدس پادگان شهید حبیب اللهی در اهواز رفتند و از دستاوردهای موشکی و پهپادی کشور بازدید کردند، این بازدید از کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین دستاوردها از ابتدای انقلاب تاکنون را شامل می‌شد و طلاب با فناوری‌های موشکی و پهپادی کشور آشنا شدند.

از دستاوردهای موشکی که توسط فرزندان این آب و خاک به برکت دم مسیحایی حضرت امام(ره) از کجا به کجا رسیدیم، روزی که برای مقابله با متجاوزین بعثی به ما سیم خاردار هم نمی‌فروختند، اما آن پیر سفر کرده با شعار «ما می توانیم» و ترزیق اعتماد به خدا، به اینجا رسیدیم که غرش موشک‌های ما، لرزه بر تن دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی انداخته است، از بازدید در این نمایشگاه بر خود بالیدم که قدردان ولایت باشیم.

الحمدلله برنامه معنوی و زیبای سفر به مناطق نور و خاطره شهدا، خیلی خوب برگزار شد و برای طلاب و دست ‌اندرکاران آن روحیه‌بخش و الهام‌ بخش بود، شکر خدا تمامی طلاب با دست پر، مملو از خوشه چینی در وادی عشق و شهادت به شهرهای خود بر می گردند.

در پایان، از تمامی دست‌اندرکاران و زحمت‌کشان این برنامه تشکر و قدردانی می‌کنیم و امید است که در سال‌های آینده این برنامه با شکوه و عظمت بیشتری ادامه یابد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha