به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی، امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در گردهمایی فرماندهان انتظامی پاسگاهها و کلانتریهای خراسان رضوی، ضمن تبریک ایام چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد منجی عالم بشریت، حضرت حجت بن الحسن(عج)، امنیت را اساس هر حرکت مثبت در جامعه دانست و اظهار کرد: در سایه امنیت است که افکار و اعمال مثبت شکل میگیرد؛ دانشجویان به تحصیل میپردازند، کارگران در کارخانهها به تولید مشغول میشوند، بازاریان به رونق اقتصاد کمک میکنند و افراد فعال در عرصههای علمی و فرهنگی به کار خود ادامه میدهند. تمامی این فعالیتها در گرو وجود امنیت است و بدون آن هیچکدام محقق نخواهند شد.
وی در ادامه با بازخوانی بخشهایی از تاریخ اسلام، به تلاشهای معاویه برای تضعیف حکومت امام علی(ع) از طریق ایجاد ناامنی اشاره و تصریح کرد: در طول تاریخ، جریانهای باطل همواره سعی داشتهاند با ایجاد ناامنی، به جریان حق آسیب وارد کنند. معاویه در دوران خود، گروهی از اوباش را سازماندهی کرده بود تا به شهرهای تحت حکومت امیرالمؤمنین (ع) حمله کرده و در آنها ناامنی ایجاد کنند. او به خوبی درک کرده بود که ناامنی میتواند پایههای هر حکومتی، حتی حکومتی مانند حکومت امام علی (ع)، را متزلزل کند. به همین دلیل، ایجاد ناامنی در شهرها و مناطق تحت فرمان امام علی (ع) یکی از برنامههای مستمر معاویه بود تا مردم را خسته و ناامید از حکومت سازد.
تولیت آستان قدس رضوی امنیت را بالاترین نیاز هر انسان در هر موقعیتی خواند و گفت: تمامی نیازهای آدمی در سایه امنیت معنا مییابند. مسئولیت ایجاد امنیت، مسئولیتی بسیار ارزشمند است و نباید آن را دست کم گرفت. حافظان امنیت باید به جنبههای معنوی کار خود نیز توجه داشته باشند. سالانه میلیونها زائر به حرم امام رضا (ع) مشرف میشوند و این امکان تنها در سایه امنیتی که شما فراهم میکنید، ممکن است. اگر مردم احساس ناامنی کنند، به زیارت نخواهند آمد. هر نماز، دعا و زیارتی که در کمال آرامش و بدون اضطراب در حرم مطهر انجام میشود، در ثواب آن نیروهای انتظامی و امنیتی نیز شریکاند. هر کار خیری که در جامعه انجام میشود، در پاداش آن سهیماند.
وی در ادامه به آیه شریفه «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَی أَهْلِهَا وَإِذَا حَکَمْتُمْ بَیْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ»، اشاره کرده و گفت: این فرمان الهی است که مسئولیتها را به افراد شایسته و لایق بسپارید؛ کسانی که توانایی و صلاحیت انجام آن مأموریت را داشته باشند. همچنین، هنگامی که میان مردم قضاوت میکنید، باید به عدالت و انصاف رفتار کنید.
حجت الاسلام والمسلمین مروی افزود: این دستور الهی تنها محدود به قضات نیست؛ نیروهای انتظامی و امنیتی نیز هنگامی که گزارشی تهیه میکنند، باید بدانند که قاضی بر اساس گزارش آنها قضاوت خواهد کرد. بنابراین، نوشتن گزارش نیز نوعی قضاوت و حکمیت به شمار میآید. هر خطی که مینویسید یا نمینویسید، در روز قیامت مورد سؤال قرار خواهید گرفت.
تولیت آستان قدس رضوی در پایان اظهار کرد: امانت تنها محدود به کالاهای مادی نیست که بگوییم «این کالا را به اهلش بسپارید تا در آن خیانت نکند.» البته این را نیز شامل میشود؛ اما مهمتر از این، امانتداری در مسئولیتهاست.
انتهای پیام/
نظر شما