دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
همدلی مسئولین یکی از نعمت‌های بزرگ است

حوزه/ نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: همدلی مسئولین یکی از نعمت‌های بزرگ است و سعی کنند در این آفات دنیای آخرالزمانی و انفجار اطلاعات با همکاری و همدلی به حل مشکلات روزمره مردم بپردازند و در حفظ ارزش‌های وراثتی این مردم بکوشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، امروز دوشنبه ۲۹ بهمن در دیدار با امام جمعه و فرماندار بشرویه اظهار داشت: مردم شریف و با فرهنگ شهر بشرویه یک استثنا هستند و در گذشته تاریخ همین بوده است لذا اینکه مسئولان شهرستان بشرویه با همدیگر هماهنگ هستند خبر خوشی است برای مردمی که در طول تاریخ در صراط مستقیم بودند و پای انقلاب و شهدا ایستادند.

وی گفت: اسلام برای تمام جهان حرف برای گفتن دارد، اما دشمن تلاش می‌کند تا انقلاب که همان اسلام است به اهداف خود دست نیابد و برخی از این اهداف همان شیوه‌های فرهنگ، اخلاق و صداقت و امانت است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی ابراز داشت: همدلی مسئولین یکی از نعمت‌های بزرگ است و سعی کنند در این آفات دنیای آخرالزمانی و انفجار اطلاعات با همکاری و همدلی به حل مشکلات روزمره مردم بپردازند و در حفظ ارزش‌های وراثتی این مردم بکوشند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: ارزش‌های الهی در شهر بشرویه وجود دارد و بکوشید تا این ارزش‌ها حفظ شود و از فرازهای جالب آن حفظ حجاب اسلامی است که به چشم می‌خورد و مثال زدنی است و درست نقطه مقابلی است که استکبار می‌خواهد برای نابودی اسلام به دنبال فروپاشی خانواده‌ها است.

وی با اشاره به اینکه استکبار بدترین قانون شکنی‌ها و جنایت‌ها را می‌کند، گفت: استعمار و لیبرال دموکراسی غرب اصلا احساس شرم ندارد و مراقب باشید که اگر خانواده از هم بپاشد فساد ترویج می‌یابد.

انتهای‌پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha