به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری حوزه، این افراد در نامهای سرگشاده خطاب به دیوید لامی، وزیر امور خارجه، و جاناتان رینولدز، وزیر تجارت بریتانیا، خواستار اعمال این تحریم در واکنش به جنگ نسلکشی رژیم تلآویو در غزه و جنایات مداوم در کرانه باختری شدهاند.
نمایندگان پارلمان خواهان توقف واردات کالاهای تولیدی شهرکنشینان مانند روغن زیتون، شراب، خرما، پرتقال و سایر محصولات به بریتانیا هستند.
در این نامه آمده است: ما معتقدیم که تنها راهکار عملی برای حل دههها درگیری، احترام به قوانین بینالمللی است؛ در این راستا، بریتانیا موظف است اطمینان حاصل کند که روابط تجاری آن با اسرائیل با تعهدات این کشور نسبت به حقوق بشر و قوانین بینالمللی همخوانی دارد.
نمایندگان پارلمان بریتانیا تأکید کردند ما بر این باوریم که روابط تجاری و سرمایهگذاری فعلی بریتانیا با اسرائیل از استانداردهای لازم برخوردار نیست و از شما میخواهیم این وضعیت را اصلاح کنید.
برایان لیشمن، نماینده حزب کارگر اعلام کرد که کابینه بنیامین نتانیاهو بدون هیچگونه محدودیتی وتنبیهی عمل کرده و عدم اقدام جامعه بینالمللی در این زمینه شرمآور است.
وی تأکید کرد که بریتانیا باید رهبری بینالمللی و اخلاقی خود را نشان دهد و به تجارت کالاهای تولیدشده در شهرکهای غیرقانونی اسرائیل پایان دهد.
تیم بیِرلی، مدیر کارزار در سازمان اکنون؛ عدالت جهانی، اظهار داشت: محکومیت دولت بریتانیا نسبت به خشونت شهرکنشینان و توسعه شهرکها، زمانی که چشم خود را بر واردات کالاهای تولیدشده در این شهرکهای غیرقانونی میبندد، بیارزش به نظر میرسد.
وی در ادامه تأکید کرد: ممنوعیت واردات کالاهای تولیدشده در شهرکهای غیرقانونی اسرائیلی، گامی اساسی در جهت پایبندی به تعهدات بینالمللی بریتانیا خواهد بود.
بیش از ۷۰۰ هزار اسرائیلی در بیش از ۲۳۰ شهرک ساختهشده از زمان اشغال کرانه باختری و قدس شرقی در سال ۱۹۶۷ زندگی میکنند.
جامعه بینالمللی بر اساس قوانین بینالمللی و کنوانسیونهای ژنو این شهرکسازیها را غیرقانونی میداند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز در چندین قطعنامه، فعالیتهای شهرکسازی اسرائیل را محکوم کرده است.
نظر شما