به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، علیرضا پوران مدیر امور فرهنگی دانشگاه کاشان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کاروانی ۲۲۰ نفره از دانشجویان دانشگاه کاشان به همت بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
وی افزود: دانشجویان به وسیله پنج دستگاه اتوبوس، دو اتوبوس ویژه برادران و سه اتوبوس ویژه خواهران، از چهارشنبه یکم اسفند ماه، سفر خود را برای بازدید از مناطق دفاع مقدس در جنوب کشور آغاز کردند که تا پنجم اسفند ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه کاشان و اجرای برنامه کوتاهی همراه با سخنرانی عازم سفر معنوی راهیان نور شدند.
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان با بیان اینکه دانشجویان با بازدید از یادمانهای مهمی همچون شلمچه، طلائیه، هویزه و اروندکنار با فداکاریها و جانفشانیهای رزمندگان اسلام آشنا خواهند شد، ابراز کرد: اردوهای راهیان نور دانشجویی ظرفیتی بسیار ارزشمند برای ترویج فرهنگ شهادت و ایثارگری و فرصتی برای آشنایی جوانان با سیره شهدا است که همین نکته یکی از اهداف برپایی هر ساله این اردو است.
انتهای پیام. /
نظر شما