جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴
دشمنی با جمهوری اسلامی، دشمنی با خیمه ولایت است

سردار پاسدارعلی پاشا محمدی گفت :  حاج قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه‌اش خطاب به من و شما چنین فرموده است: دشمنی دشمنان جهان با جمهوری اسلامی، اساساً با خیمه ولایت است. آنها می‌خواهند این خیمه را آتش بزنند و ویران کنند. ما باید در برابر این توطئه‌ها ایستاده و با تمام وجود از این خیمه حمایت کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، سردار پاسدار علی پاشا محمدی ، مشاور عالی هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در چهاردهمین یادواره شهدای بخش سندرک نکاتی درباره شهیدان از زبان امام خمینی کبیر (رحمت الله علیه) نقل کرد وگفت: امام خمینی (ره) مردی بودند که در قامت یک پیامبر الهی، به بشریت امروز ثبات و هدایت را به ارمغان آوردند. مقام معظم رهبری به زیبایی فرمودند که امام خمینی (ره) الگویی برای تقوا و پرهیزکاری هستند و به همه انسان‌ها آموختند که زندگی آگاهانه و به‌سوی انسان‌سازی افسانه نیست. امام در آن جایگاه والا، تا نزدیکی مرزهای عصمت پیشرفت کردند.

وی افزود:امام خمینی (ره) در خصوص شهیدان و مفهوم شهادت فرمودند: «خدا می‌داند که راه و رسم شهادت نور شدنی نیست و این ملتها و آیندگان هستند که به راه شهیدان اقتدا خواهند نمود.» به راستی، تربت پاک شهیدان مزار عاشقان و دلسوختگان خواهد بود. ایشان همچنین بر این نکته تأکید کردند که ملتی که سعادت دارد، اسارت ندارد.

سردار علی پاشا محمدی ابراز کرد: اگر بخواهیم از دستاوردهای خون شهیدان سخن بگوییم، باید اذعان کنیم که آنان باعث شدند که زنجیرهای اسارت دو هزار و پانصد ساله نظام ستمشاهی از پای این ملت گسسته شود. امروز، در سایه‌ی حکومت خدا و تحت لوای استقلال و آزادی، ما به نعمت جمهوری اسلامی دست یافته‌ایم.

وی عنوان کرد:امام خمینی (ره) با زیبایی بیان کردند: «ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد» و در عبارات دیگر خود فرمودند: «خانواده‌های معظم شهیدان، چشم و چراغ این ملت‌اند.» حقیقتاً ما مدیون پدران و مادرانی هستیم که این عزیزان را با لقمه حلال و در دامن پاک خود تربیت کردند.

وی افزود:در طول چهل و شش سال نبرد مستمر جبهه حق و پرچمداری ایران اسلامی در برابر جبهه باطل نظام سلطه و شیطان بزرگ آمریکا، ملت ایران با توکل بر خدا پیروز این میدان بوده است. ما در تمامی صحنه‌های تقابل بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هزینه پرداخت کرده‌ایم، اما هیچ‌گاه و در هیچ‌جا شکست نخورده‌ایم.این دستاوردها و پیروزی‌ها، یادگار خون شهیدان و تجلی اراده قاطع ملت ایران در مسیر حق‌طلبی و آزادی‌خواهی است.

مشاور عالی هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: احترام شهیدان و زحمات آن‌ها در راه دفاع از اسلام و کشور، مراسمی دینی و معنوی با ریشه‌های عمیق فرهنگی و مذهبی برگزار می‌شود. امام خمینی، قدس سره، شهیدان را امامزادگان عشق نامیدند و مزار آن‌ها را مقامات معتبری برای اهل یقین دانستند. امروز، ما با ارادت به مزار شهیدان گمنام و نامدار، حسرت و شکرگزاری خود را به نمایش می‌گذاریم. در این مکان‌ها، جمعی از مسلمانان و مومنان با توسل به این عزیزان، خواسته‌های خود را از خداوند برآورده می‌بینند.

سردار پاشا محمدی مشاور عالی هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه، به فرمایشات امام زمان ارواحنا فداه اشاره کرد و گفت : «عزت امروز اسلام و مسلمین ثمره‌ی خون شهداست.» این جمله نشان‌دهنده‌ی تأثیر عمیق خون مطهر شهیدان بر دوام و قوام اسلام و جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی است. تحرک و پایداری مسلمانان در مناطق مختلف جهان، از جمله حزب‌الله در لبنان، حماس در غزه، انصارالله در یمن، و بسیج در ایران، به برکت خون شهیدان و ایثارگری آنان است.

وی همچنین اشاره به شهید حسن باقری، فرمانده شجاع دوران دفاع مقدس کرد و عنوان کرد : «همه ما به اسلام، قرآن، ولایت فقیه و شهدا بدهکاریم»، احساس دین و تعهدی است که فراموش‌نشدنی است. پاسداران و جانبازان از خودگذشتگی خود را در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ادامه خواهند داد و به سمت تعالی و پیشرفت حرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: ما امروز در سایه نعمت‌های اسلام و قرآن، به افتخار و سرفرازی رسیده‌ایم. به تأسیس به سخن شهید میثمی، تا زمانی که پیمان شهادت و وفاداری‌مان با خداوند به انجام نرسیده، مأموریت ما همچنان ادامه دارد.

وی افزود: این پیام در نهایت می‌خواهد تقدیم‌داشت تنش‌ها و خستگی‌های خود به روح شهدای گرانقدر باشد و بر ادامه راه خود با ایمان و اعتقاد به اصول اسلامی تأکید کند.

سردار پاسدار علی پاشا محمدی یاد آور شد: از شهیدان که شهیدان را شهیدان می‌شناسند، بایستی نیم نگاهی به لسان مبارک این عزیزان داشته باشیم. سید شهیدان اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی، رحمه الله و رضوان الله تعالی علیه، فرمودند: «پندار ما این است که ما مانده‌ایم و شهدا رفته‌اند، اما حقیقت آن است که زمان، ما را با خود برده است و شهدا خوانده‌اند. شهدا باقی‌اند.» هر کس می‌خواهد سرگذشت ما را بداند، می‌تواند تاریخ عاشورا را بخواند. به تعبیر زیبای شهید آوینی، شهدای ما با بهره‌گیری از فرهنگ سرخ شهادت حسینی و فرهنگ عاشورایی آسمانی شدند.

وی در ادامه گفت : «حواسمان باشد، اگر شهید نشویم، باید بمیریم. اگر شهید نشویم، باید بمیریم. راه سومی وجود ندارد.» پس بیایید برای یکدیگر دعا کنیم تا در زمره شهیدان و گمنامان قرار بگیریم. همانطور که حاج قاسم سلیمانی، سردار دل‌ها، فرمودند: «اگر صبح شهادت نیست، شام مرگ هست.» آیا راست است که بدون شهادت، مرگ با خسران چه فرقی می‌کند؟ اگر ما شهید شویم، ارزش پیدا می‌کنیم و عزت می‌یابیم. ای کاش خداوند با فضل و کرمش، به فریاد ما برسد. به حقیقت، اگر صبح شهادت نیست، شام مرگ هست.

مشاور عالی هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد : آن جوان انقلابی، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، که پیش از انقلاب و در فاجعه هفتم تیر به همراه شهید بهشتی آسمانی شد، بر همگان روشن است. ایشان می‌فرمودند: «مطمئن باشیم در هر شغلی که هستیم، اگر ذره‌ای عدم خلوص در ما باشد، امروز سقوط نخواهیم کرد، اما فردا سقوط می‌کنیم.» این نکته را می‌خواهم برای مسئولان، خدمتگزاران و کسانی که امروز به برکت خون شهیدان در سایه حکومت الهی مسئولیت دارند، مطرح کنم.

وی ادامه داد: حواسمان جمع باشد که کار ما با اخلاص برکت پیدا می‌کند. اگر ناامیدی در وجودمان باشد، نه تنها کار ما برکت نخواهد داشت، بلکه خداوند ما را به ذلت خواهد انداخت. امام (ره) در وصیت سیاسی الهی‌شان فرمودند: «من در میان شما باشم یا نباشم، به همه شما وصیت و سفارش می‌کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.»

وی یکی از پیام‌های این مجلس و سایر مجالس به نام شهیدان شناخت نامحرمان دانست و گفت: ما باید با تمام وجود و با بهره‌گیری از سیره و وصایای شهیدان به صورت انقلابی و جهادی کار کنیم. امام زمان (عج) فرمودند: «همه باید بدانند که مشکلات این کشور جز با کار جهادی و انقلابی حل نخواهد شد.»

رزمنده دفاع مقدس پیام این مراسم که امام (ره) فرمودند: «من در میان شما باشم یا نباشم، نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.» همچنین، نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره فراموش شوند. از مسئولان می‌خواهیم که خانواده‌های معظم شهیدان را در دوره‌های سخت زندگی روزمره‌شان دچار مشکل نکنند.

وی افزود: حفظ نظام جمهوری اسلامی واجب است و اهمیت آن به حدی است که جان اما زمان (عج) نیز برای آن فدای می‌شود. حفظ این نظام بر همه مسلمانان، حتی بر مسلمانان آفریقایی نیز واجب است. این کلام امام است که پیامبر عصر ماست، جوانی که ما را از ذلت، اسارت و وابستگی نجات داد. سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، رحمت و رضوان خدا بر او باد، به عنوان یکی از نمادهای جبهه مقاومت، همواره بر اهمیت این نظام تأکید می‌کرد.

مشاوره عالی هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران گفت : حاج قاسم در وصیتنامه سیاسی خود تحت عنوان «رزمنده بی‌مرز» به ما می‌فرماید: «عزیزان من، عنایت کنید، امروز ایران مرکز اسلام و تشیع است. امروز ایران قرارگاه حسین بن علی (علیه السلام) است. امروز ایران حرم است. اگر این حرم باقی بماند، دیگر حرم‌ها نیز باقی خواهند ماند. اگر این حرم برچیده شود، حرمی باقی نخواهد ماند؛ نه حرم ابراهیمی (علیه السلام) و نه حرم محمدی (صلی الله علیه وآله).»

وی افزود:این وصیت، سخنان حاج قاسم و دیگر شهیدان عزیز، خطاب به ماست. با اعتقاد به این‌که این حکومت امروز مرکز اسلام و تشیع است، باید همواره به دستاورد خون شهیدان‌مان افتخار کنیم. باید به یاد داشته باشیم که در طول تاریخ، در دوره‌های ستمشاهی دو هزار و پانصد ساله، چه سرنوشتی داشتیم و به کجا رسیده‌ایم. در دوره‌ پادشاهان ضعیف قاجار و تمام عهدنامه‌های ننگین چون گلستان، ترکمن‌چای، پاریس و گلدسبیت، بیش از دو میلیون کیلومتر مربع از خاک این سرزمین جدا شد.

وی عنوان کرد: آنهایی که می‌خواهند نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال ببرند، نه تنها به طریق نظامی، بلکه با تهدیدات و فشارهای دیپلماتیک و در قالب توافق‌های ننگین تلاش می‌کنند. اما در هشت سال دفاع مقدس، شرایط کاملاً متفاوت بود. عزیزان ما در مقابل یک جنگ جهانی نابرابر قرار گرفتند؛ به روایتی، پنجاه و شش کشور و به روایت دیگر، هشتاد و هفت کشور پشت صدام بودند و علیه ایران اسلامی جنگیدند.

وی افزود : در سال شصت و نه، وقتی وسرا را تبادل کردیم، سی و دو کشور با ذلت تمام، سفارتخانه‌های خود را در تهران به ما تحویل دادند. در آن زمان، ما دو کشور را اسیر کرده بودیم و آنها فقط با دست خالی و ناکام به وطن خود بازگشتند.

وی بیان کرد: در روز سی و یک شهریور پنجاه و نه، زمانی که حمله هوایی، زمینی و دریایی صدام آغاز شد، اطلاعاتی به محض ورود صدام به اتاقش رسید. او قهقهه‌ای مستانه زد و گفت که به زودی کمر نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شکست. این نگاه ناشی از غرور و طمع نفت بود.

وی افزود: در آن روز، ما در جبهه بودیم و از رادیویی کوچک پیام امام را گوش می‌دادیم. امام فرمودند: «ملت شریف ایران، بر خدا توکل کنید. صدام که چیزی نیست. ما از ابرقدرت‌ها نمی‌ترسیم. اگر کسی به ما تجاوز کند، دهان او را خواهیم شکست. چنان سیلی به صدام خواهیم زد که از سر جایش بلند نشود.»

مشاور عالی هماهنگ کننده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت : عده ای شعار می‌ دادند : «همه با هم، روح خدا فرمانده کل قوا!» عزیزان من، فرمانده کل قوا خداوند است. رزمنده‌ها فریاد می‌زنند: «ما همه سرباز توایم خمینی، گوش به فرمان توایم خمینی!» امام با آن دم مسیحایی‌اش می‌فرماید: «عزیزان من، نه شما سرباز منید و نه من سرباز شما. همه سرباز خدایید.»

وی افزود: برای ادامه این راه، باید همه ما سرباز خدا باشیم و بر او توکل کنیم. خداوند می‌فرماید: «و من یتّقِ الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسِب» و «ومن یتوکل علی الله فهُوَ حسْبُه»؛ یعنی اگر کسی بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می‌کند. گره‌های کور زندگی‌مان باز می‌شود و موانع از سر راهمان برداشته می‌شود. خداوند روزی و رزق معنوی و مادی را به ما عطا می‌کند، از جاهایی که اصلاً حسابی روی آن باز نکرده‌ایم.

وی گفت : ما باید درهای رحمت الهی را به روی این ملت خدا باور بگشاییم. خداوند فرمود: «آمنوا و تقول فتحنا علیهم برکات من السماوات و الأرض»؛ اگر جامعه‌ای اهل تقوا و رعایت حدود الهی باشند، خداوند درهای رحمت را از آسمان و زمین به روی آن‌ها خواهد گشود.

وی تصریح کرد: الگوی ما در این دنیا، کشورهای قطر، امارات، دبی، عمان و عربستان نیستند. جوانان عزیز، آن‌هایی که در فضای مجازی در معرض بمباران‌های دسیسه‌های دشمنانه قرار دارید، الگوی ما این‌ها نیستند. قرآن کریم و قانون اساسی ما به‌روشنی الگوهایی را معرفی کرده‌اند: پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت ایشان. خداوند در قرآن می‌فرماید: «لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ»؛ زندگی پیامبر را خوب مطالعه کنید. سیزده سال در مکه و ده سال در مدینه، همچنین زندگی امیرالمؤمنین و امامان معصوم را بررسی کنید.

وی افزود: این دنیا، دنیای راحتی نیست. دنیا جای امتحان و ابتلا است، به ویژه برای مومنان و کسانی که در راه کلمه خدا ایستاده‌اند. خداوند در ابتدای سوره عنکبوت می‌فرماید: «أَحَسِبَ النَّاسُ أَن یُتْرَکُوا أَن یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ»؛ بدین معنا که آیا مردم گمان می‌کنند رها خواهند شد؟ قطعاً همچنان که امت‌های قبل از شما را آزمودیم، شما را نیز آزمایش خواهیم کرد.

پس الگوی ما پیامبر و اهل بیت ایشان هستند و ان‌شاءالله این راه را ادامه خواهیم داد تا در روز قیامت در محضر خداوند متعال و پیامبر اکرم (ص) سربلند و روسفید باشیم.

وی عنوان کرد: در گذشته، در دوران قاجار، پادشاهان ما در اوج ذلت و وابستگی بودند. اما امروزه به لطف دولتمردان شرافتمند ما، اگر در مجامع بین‌المللی وارد شویم، با نهایت شجاعت از امام زمان (عج)، قرآن، عدالت و ارزش‌ها صحبت می‌کنیم و تأثیرات قابل توجهی در دنیا می‌گذاریم. در مقابل، پهلوی دوم همواره به تسلیم در برابر قدرت‌های غربی شناخته می‌شد.

وی افزود: امروز ما به خود می‌بالیم که توانسته‌ایم این همه راه را طی کنیم و دستاورد خون شهیدانمان را حفظ کنیم. دومین دستاورد ما این است که به نعمت ولایت فقیه مفتخریم. بیایید بررسی کنیم که در میان رهبران سیاسی دنیا، آیا کسی را پیدا می‌کنید که نسبت به اسلام و خداوند، آگاه‌تر، شجاع‌تر، عالم‌تر و سیاستمدارتر از رهبر فرزانه‌مان داشته باشیم؟ یقیناً ما در مسیری روشن و به‌سوی آینده‌ای بهتر حرکت می‌کنیم.

وی یاد آور شد: خوبان، همه ما در یک جا جمع هستیم. اگر کسی رهبر و فرمانده‌ای با اوصاف خداوند در وجودش تجلی پیدا کرده پیدا کردید، به ما نشان دهید. ما شکرگزار خداوند به‌خاطر نعمت ولایت فقیه هستیم. در طول چهل و پنج سال خدمت سربازی، همیشه به سربازان گفته‌ام و می‌گویم: عزیزان، همه سربازان عالم فرمانده دارند و فرمانده کل قوا نیز دارند. به خود می‌بالیم که فرمانده کل قوا ما کسی است که اوصاف خدا در وجودش تجلی یافته است.

وی افزود:، ولایت فقیه که خداوند می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الْأَمْرِ مِنکُمْ»؛ ما به فرمان خدا از ولی فقیه تبعیت می‌کنیم. این یک امر الهی است و امام نیز فرمودند: «ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است.» اطاعت از ولی فقیه، اطاعت از امام زمان، اطاعت از پیامبر و در نهایت اطاعت از خداوند متعال است.

سردار پاسدارعلی پاشا محمدی گفت: حاج قاسم سلیمانی در وصیت‌نامه‌اش خطاب به من و شما چنین فرموده است: دشمنی دشمنان جهان با جمهوری اسلامی، اساساً با خیمه ولایت است. آنها می‌خواهند این خیمه را آتش بزنند و ویران کنند. ما باید در برابر این توطئه‌ها ایستاده و با تمام وجود از این خیمه حمایت کنیم.

وی افزود: بیایید با هم متحد شده و بر کیان ولایت فقیه استوار بایستیم تا این نور الهی همواره در دل‌ها و جامعه‌مان درخشان بماند. این راه را ادامه خواهیم داد تا به فضل الهی، در آینده‌ای روشن و پر از برکت گام برداریم.

رزمنده علی پاشا محمدی گفت : حاج قاسم عزیز در ادامه خطاب به مراجع معظم تقلید و علمای عظیم‌الشأن می‌گوید: «من یکی از سربازان چهل‌ساله‌تان هستم و می‌بینم که امروز وضعیت با همه دوره‌ها فرق می‌کند. اگر این حکومت آسیب ببیند، نامی و اسمی از اسلام باقی نخواهد ماند. مراجع محترم، اگر می‌خواهید اسلام بماند، باید جمهوری اسلامی بماند. اگر می‌خواهید جمهوری اسلامی بماند، باید ولی فقیه بماند و اگر می‌خواهید ولی فقیه بماند…»

وی افزود: این پیام به‌وضوح نمایانگر اهمیت نقش ولایت فقیه و حفظ نظام اسلامی در سراسر جهان اسلام است. این را درک کنیم و برای حفظ و استمرار آن تلاش کنیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha