جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۱
برنامه‌های دولت برای حل مشکلات مردم بازنگری شود

حوزه/ امام جمعه موقت بوشهر گفت: پنج‌ماه اخیر نشان داده است که برنامه‌های انجام‌شده برای حل مشکلات مردم پاسخگو نبوده و باید مورد بازنگری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام علی‌اکبر اسماعیلی، امام جمعه موقت بوشهر، ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این شهر اظهار کرد: اکنون یکی از تهدیدهای مهم، تهدیدهای نرم‌افزاری، دستکاری افکار عمومی نسبت به ملت و انقلاب و ایجاد تردید در پایداری برای مقابله با دشمن است.

وی افزود: تاکنون تهدیدهای نرم‌افزاری تأثیرگذار نبوده و مردم با وجود گلایه‌ها، در ۲۲ بهمن وارد صحنه شدند و با وجود مشکلات، عزم و صلابت خود را در راه انقلاب به نمایش گذاشتند.

خطیب نمازجمعه بوشهر ادامه داد: مردم در این راهپیمایی آمادگی خود را به رهبر معظم انقلاب اعلام کردند، اما با این حال تهدیدهای نرم‌افزاری همچنان کشور را تهدید می‌کند و اکنون وظیفه رسانه‌ها و دستگاه‌های آموزشی این است که راه نفوذ دشمن به افکار مردم را ببندند.

حجت الاسلام اسماعیلی تصریح کرد: فریب و دروغ‌های دشمن را باید خبرنگاران با هنر و ظرافت کار رسانه‌ای خود افشا کرده و مردم را آگاه کنند.

وی گفت: یکی از این دروغ‌ها، سیل عظیم کشتار در نوار غزه و سپس سردادن شعارهای حقوق بشری و انسان‌دوستی است.

امام‌جمعه موقت بوشهر یادآورشد: برای بهبود معیشت مردم، نیاز است که به تقویت ارزش پول ملی کمک شود.

حجت الاسلام اسماعیلی افزود: پنج ماه اخیر نشان داده است که برنامه‌های انجام‌شده برای حل مشکلات مردم پاسخگو نبوده و باید مورد بازنگری قرار گیرد.

وی عنوان کرد: همه باید به دولت کمک کنند، اما در این مسیر، شرکت‌های دولتی نیز نباید موجی برای افزایش قیمت دلار ایجاد کنند.

امام جمعه موقت بوشهر ادامه داد: همچنین، شرکت‌هایی که مواد اولیه آن‌ها ارزی نیست، نباید قیمت فروش خود را بر اساس نرخ دلار درج‌شده در شبکه‌های مجازی تعیین کنند.

حجت الاسلام اسماعیلی با قدردانی از دست‌اندرکاران اجلاسیه بزرگداشت شهید حجت‌الاسلام عاشوری گفت: این شهید، گنجی پنهان و الگویی در مردم‌داری و حمایت از مردم است.

وی با اشاره به در پیش بودن آیین تشییع شهید سید حسن نصرالله اظهار کرد: هم‌زمان با این مراسم، برنامه‌هایی نیز در استان بوشهر برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام اسماعیلی گفت: شهید حسن نصرالله در عرصه‌های مختلف در برابر دشمنان ایستادگی و مقاومت کرد و به الگویی برجسته برای جبهه مقاومت تبدیل شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha