یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
هیئت‌های اندیشه‌ورز می‌توانند بازوی مشورتی مدیران دستگاه‌های اجرایی باشند

حوزه/ رئیس هیئت اندیشه‌ورز شهرستان دشتی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز می‌توانند با رویکردی تخصصی و پژوهش‌محور، به‌عنوان بازوی مشورتی مدیران دستگاه‌های اجرایی عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، علی بحرانی، رئیس هیئت اندیشه‌ورز شهرستان دشتی صبح امروز در نشست مجمع بسیجیان شهرستان دشتی اظهار کرد: هیئت‌های اندیشه‌ورز نقش مهمی در کمک به مدیران اجرایی، بررسی کارشناسی طرح‌ها و ارائه راهکارهای علمی و عملی دارند.

وی با اشاره به فعالیت‌های اخیر این هیئت، گفت: امروز سه طرح در حوزه هوش مصنوعی، فضای مجازی و عفاف و حجاب بررسی شد. این نشان‌دهنده گستردگی حوزه‌های فعالیت هیئت‌های اندیشه‌ورز و توانایی آن‌ها در ارائه راهکارهای علمی و تخصصی برای مسائل مختلف است.

بحرانی با تأکید بر تفکر انقلابی و بسیجی در هیئت‌های اندیشه‌ورز، افزود: این هیئت‌ها باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان، به‌صورت عملیاتی وارد عمل شوند و در مسیر حل مشکلات جامعه گام بردارند.

وی همچنین به ظرفیت بالای بسیج در حوزه‌های علمی اشاره کرد و گفت: بسیج نه‌تنها در حوزه‌های اجرایی و عملیاتی، بلکه در عرصه علم نیز ظرفیت‌های فراوانی دارد و باید از این توان علمی برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان استفاده شود.

بحرانی تأکید کرد: هیئت‌های اندیشه‌ورز می‌توانند با رویکردی تخصصی و پژوهش‌محور، به‌عنوان بازوی مشورتی مدیران دستگاه‌های اجرایی عمل کرده و نقش مؤثری در بهبود شرایط شهرستان ایفا کنند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha