به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن وحدتی شبیری، امروز با حضور در برنامه زنده تلویزیونی که از سیمای خراسان رضوی، پخش شد، اظهار کرد: آستان قدس رضوی از دیرباز اهتمام ویژهای به تاسیس نهادهای علمی داشته است که نمونه بارز آن،راه اندازی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دانشگاه امام رضا(ع) است که هر دو، با رویکرد تربیت نخبگان علمی در رشتههای حوزوی و علوم مهندسی مرتبط با مسائل پزشکی، فعالیت میکنند.
فلسفه تاسیس مدرسه عالی فقاهت
وی در خصوص فلسفه تاسیس مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد(ص)، گفت: چهار سال پیش حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی تاسیس یک نهاد حوزوی مطابق با رهنمودهای مقام معظم رهبری جهت تربیت نخبگان علمی و استعدادهای درخشان حوزههای علمیه را پیشنهاد کرد که پس از یک سال مطالعه سنتهای کارآمد و بررسی تجربهها و فرمایشات رهبری، این مدرسه تاسیس شد و مورد استقبال وزارت علوم نیز، قرار گرفت.
رئیس مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد(ص) ادامه داد: براساس برنامه ریزی های انجام شده فعالیتهای مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد(ص)، در راستای پاسخگویی به نیازهای زمانه، صورت میگیرد.
برنامه های مدرسه عالی فقاهت
حجت الاسلام و المسلمین وحدتی شبیری در باره برنامههای این مرکز حوزوی گفت: برنامه های این مدرسه، مطابق با استانداردهای حوزههای علمیه ترسیم شده و در آن از سنتهای کهنی که طی قرنها در حوزههای علمیه رواج داشته و قابل استفاده برای دنیای امروز است نیز، استفاده میشود.
رئیس مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد(ص)، اضافه کرد: برنامههای مدرسه بر اساس سه اصل استاد محوری، برنامه محوری و شاگرد پروری طراحی شده است وبرای تربیت دانشمندان نخبه و اجتهادی در زمینه فقه اسلامی ، ارائه می شود.
وی افزود: این مدرسه در حقیقت جایگاهی برای هدایت تحصیلی نخبگان حوزوی جهت رسیدن به قلههای دانش، در ساحات مختلف علوم اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین وحدتی شبیری گفت: فعالیت های این مدرسه با رویکرد موضوعات فقهی مختلف شامل اموال و عقود، جزا، تعلیم و تربیت، اجتماع، وقف، خانواده و بینالملل، با تاکید بر فقه حقوق بشر، سیاست و حکمرانی، دنبال میشود.
انتهای پیام/
نظر شما