پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
دشمنان همواره درصدد مهار ظرفیت‌های اسلامی و ایرانی بوده‌اند

سردار سلیمانی گفت: دشمنان همواره درصدد مهار ظرفیت‌های اسلامی و ایرانی بوده‌اند، اما تاریخ نشان داده است که ملت ایران با بصیرت و آگاهی در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کرده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، سردار غلامرضا سلیمانی در پانزدهمین اجلاسیه مجمع بسیجیان استان اصفهان با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، مقاومت و مدافعان حرم به‌ویژه سردار شهید حاج حسین خرازی و شهید حاج قاسم سلیمانی، بر نقش حیاتی بسیج در حفظ و پیشبرد ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت الگوی‌سازی برای کشور، استان اصفهان را پیشگام در تحقق این امر دانست و گفت: مجمع بسیجیان استان اصفهان در مسیر درستی گام برمی‌دارد و لازم است با شناخت دقیق آسیب‌ها و تدوین فرآیندهای اجرایی، نقش مردم در حل مسائل کشور بیش از پیش پررنگ شود.

سردار سلیمانی با بیان اینکه تمرکز بر ظرفیت‌های مردمی، راهبرد اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی است، افزود: اگر نتوانیم این راهبرد را به‌درستی طراحی و اجرا کنیم، ناخواسته به سمت دیوان‌سالاری سوق داده می‌شویم که ممکن است خروجی مطلوبی نداشته باشد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین با مروری بر تاریخ اسلام و نقش تمدن ایرانی در گسترش آن، به تلاش‌های قدرت‌های استعماری برای نفوذ در ایران اشاره کرد و تأکید کرد: دشمنان همواره درصدد مهار ظرفیت‌های اسلامی و ایرانی بوده‌اند، اما تاریخ نشان داده است که ملت ایران با بصیرت و آگاهی در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کرده است.

وی در پایان با اشاره به اهمیت هوشیاری و حضور فعال بسیج در صحنه‌های مختلف کشور، بر لزوم هم‌افزایی و هماهنگی میان نیروهای انقلابی تأکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق و مستمر، بستری برای نقش‌آفرینی هرچه بیشتر مردم در حل مسائل کشور فراهم کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha