به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمیان، معاون امور حوزههای علمیه خواهران در اجلاس سالانه مدیران، مؤسسین، رؤسا و اعضای هیأت امنای مدارس علمیه خواهران استان کرمان که در این استان در حال برگزاری است، اظهار کرد: امام محمدباقر(ع) میفرمایند؛ إِنَّ لِلَّهِ عِبَاداً مَیَامِینَ مَیَاسِیرَ یَعِیشُونَ وَ یَعِیشُ اَلنَّاسُ فِی أَکْنَافِهِمْ وَ هُمْ فِی عِبَادِهِ مِثْلُ اَلْقَطْرِ وَ لِلَّهِ عِبَادٌ مَلاَعِینُ مَنَاکِیدُ لاَ یَعِیشُونَ وَ لاَ یَعِیشُ اَلنَّاسُ فِی أَکْنَافِهِمْ وَ هُمْ فِی عِبَادِهِ مِثْلُ اَلْجَرَادِ لاَ یَقَعُونَ عَلَی شَیْ ءٍ إِلاَّ أَتَوْا عَلَیْهِ، همانا خداوند را بندگانی باشد که با خوشبختی و توانگری زندگی می کنند و مردمان در سایه ایشان به نیکی زندگی می کنند و آنان در میان بندگان چون باراناند و خداوند را بندگانی باشد نفرین شده و بی خیر که نه خودشان زندگی می کنند و نه مردم در سایه آنان به نیکی زندگی می کنند و آنان در میان بندگان چون ملخی هستند که بر چیزی نمی افتند مگر آن که تار و مارش می کنند.
وی با اشاره به روایت امام محمدباقر(ع) ادامه داد: مصداق بندگان خوشبخت و توانگری در روایت فوق کسانی هستند که حوزههای علمیه را با بارندگی اخلاقی و پشتیبانی به درجات بالا میرساند.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمیان افزود: یکی از وظایف هیأت امنا که میتواند در حوزههای علمیه موثر واقع شود، هویت بخشی به طلبه و حوزه است.
معاون امور حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: طلبههای خواهر مانند ریحانه هستند، اگر ریحانه به یک ستون مستحکم تکیه نکند با آسیبهای فراوان و جدی مواجه میشود، هیأت امنا مانند ستونهای محکمی هستند که میتوانند به طلاب و مدارس در جامعه هویت ببخشند.
وی ادامه داد: یکی از وظایف هیأت امنا و مؤسسین مدارس علمیه خواهران، معرفی و درخشان کردن حوزههای علمیه در هر شهر و استان است که نیازمند ارتباطات موثر است زیرا خانم مدیری که وظیفه تربیت، آموزش، پژوهش و… طلاب را که برعهده دارد، از نظر زمانی نمیتواند با سازمانها، ارگانها و… ارتباط بگیرد و به معرفی حوزهعلمیه بپردازد، طبیعی است که این وظیفه بر عهده هیأت امنا خواهد بود.
معاون امور حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: یکی از تاثیرگذارترین رکن در اشتغال طلاب بعد از فارغالتحصیلی، ارتباطات هیأت امنای مدارس علمیه با ارگانهای مختلف است، در گزارشی که خواندهام در برخی از شهرها میزان عدم اشتغال طلاب بعد از اتمام تحصیل بسیار کم است زیرا طلاب خواهر با ارتباطات و رایزنیهای سازنده در نهادهایی مانند آموزش و پرورش، سپاه پاسداران و… مشغول به خدمت شدهاند.
وی مطرح ساخت: ارتباطات منجر به جذب موفقیتهای کلان، توسعه، کسب بودجه و… میشود و طلاب نیز میتوانند از دستاوردهای آن بهرهمند شوند.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمیان اعلام کرد: وظایفی از جمله حمایت و پشتیبانی مالی و غیرمالی، حمایت در امور آموزش، پژوهش، تبلیغ و نظارت بر امور مدارس و پشتیبانی در تمام عرصهها در دستور کار هیأت امنای مدارس علمیه قرار دارد.
تأکید بر ایجاد منابع پایدار برای حوزههای علمیه خواهران
وی گفت: اهتمام به ایجاد منابع پایدار در جهت حفظ استقلال مالی حوزههای علمیه در اولویت قرار دارد، ایجاد یک مهدکودک و پیشدبستانی با کیفیت و مورد حمایت حوزههای علمیه خواهران و با بهترین وضعیت آموزشی، رفاهی و… میتواند برآورد مالی قابل چشمداشتی را کسب کند.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمیان افزود: هیأت امنای مدارس علمیه با تسهیل شرایط تحصیل در مقطع سطوح ۳ و ۴، شرایط بومی سازی طلاب محصل را فراهم کنند و مانع از جابجایی آنان شوند.
حوزههای علمیه خواهران نیازمند تحول در روشها و استفاده از ابزارهای نوین است
وی در پایان به موضوعاتی از جمله شناخت نسل جدید، اهمیت زمان در امور اجرایی، استفاده از شیوههای مؤثر و ابزارهای جدید و توانایی مبلغین اشاره کرد و خواستار تحول در روشهای بکار برده شد.
انتهای پیام/
نظر شما