جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
تشییع پیکر سید حسن نصرالله نمایش وحدت و قدرت محور مقاومت بود

یکی از ائمه جمعه کرمان گفت: تشییع پیکر سید حسن نصرالله به یک نمایشگاه وحدت و قدرت مردمی و نظامی تبدیل شد و پیامی روشن به دشمنان مقاومت ارسال کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر علیدادی سلیمانی امام جمعه شهرستان انار در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به تشییع پیکر مطهر سید حسن نصرالله، اظهار داشت: این مراسم باشکوه، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت و نشان داد که مقاومت، جریانی زنده و مهارنشدنی است.

وی افزود: این تشییع، نه تنها نمایشی از وحدت بی‌سابقه در محور مقاومت بود، بلکه تحکیم همبستگی میان گروه‌های مقاومت را نیز به تصویر کشید. این وحدت، استراتژی مهمی است که نشان‌دهنده پیروزی خون بر شمشیر است.

امام جمعه انار ادامه داد: تشییع پیکر سید حسن نصرالله به یک نمایشگاه وحدت و قدرت مردمی و نظامی تبدیل شد و پیامی روشن به دشمنان مقاومت ارسال کرد. این مراسم نشان داد که هزینه دشمنی با مقاومت افزایش یافته و ترور به عنوان یک ابزار، ناکارآمد است.

حجت‌الاسلام سلیمانی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گفت: در آستانه ماه خدا، ماه مبارک رمضان، قرار داریم. این ماه، ماه قیام، غبارروبی و پاک‌سازی از آلودگی‌هاست، ماه رمضان، ماه برکت، رحمت و مغفرت الهی است.

وی با تأکید بر اهمیت روزه‌داری در این ماه، بیان کرد: روزه‌داری در ماه رمضان، اخلاصی به انسان می‌بخشد که از بسیاری از عبادات دیگر برتر است. این ماه، فرصتی است برای تزکیه نفس و تقرب به خداوند متعال.

امام جمعه انار به اعمال اجتماعی ماه رمضان اشاره کرد و گفت: پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند که از جمله اعمال اجتماعی این ماه، صدقه دادن، تکریم بزرگان، ترحم به کوچکترها، صله رحم و افطاری دادن است، این اعمال نه تنها باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شوند بلکه رضایت الهی را نیز به همراه دارند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha