به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اردبیل، حجتالاسلام مهدی اسدعلیزاده صبح امروز در نشست تخصصی «راهکارهای انتقال مفاهیم دینی به کودکان» که در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س) اردبیل برگزار شد، درباره اهمیت تربیت دینی در دوران کودکی، گفت: در مکاتب و نظریههای روان شناسان، شخصیت تا هفت سالگی کامل میشود و در برخی از نظریهها، شخصیت بعد از شش سالگی قابل تغییر نیست.
وی افزود: از نگاه دینی، تربیت قبل از تولد اتفاق میافتد و بعد از تولد مراحل دیگر انجام میشود بنابراین توجه به انتخاب همسر با تقوا میتواند تاثیر خوبی در آینده تربیت فرزندان داشته باشد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد سازندگی اردبیل، در ارتباط با جنبههای مختلف تربیت، بیان کرد: تربیت یک جنبه وراثتی دارد و یک جنبه محیطی، که جنبه محیطی تربیت در اختیار انسان است و باید توجه داشت که کودک در هر مقطعی قدرت فهم دارد حتی یادگیری بچه از دوره جنینی شروع میشود.
حجتالاسلام اسدعلیزاده، تصریح کرد: اولین مفهوم دینی که کودک با آن آشنا میشود مفهوم خداست کودک بهطور فطری خداشناس است اینکه ما خدا را چگونه معرفی کنیم در عقیده دینی و نگاه خوب و بد او به خدا تاثیرگذار است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد سازندگی استان اردبیل با اشاره به نقش اساسی والدین در تربیت دینی کودک، بیان داشت: حضور مادر در محیطهای مختلف مذهبی و غیر مذهبی در تربیت فرزند اثرگذار است، روحیات و معنویات مادر در شخصیت کودک اثر دارد، نوع تعامل والدین حتی در دوره جنینی کودک در تربیت اثر دارد، بنابراین بایستی این موارد را شناخت و نسبت به آنها حساس بود.
نظر شما