یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
ترویج فرهنگ قرآنی وظیفه همه نهادها است

حوزه/ مدیر حوزه علمیه استان لرستان گفت: ترویج فرهنگ قرآنی وظیفه همه نهادها است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین احد عبداللهی، مدیر حوزه علمیه لرستان، امروز در یکصد و سی‌ و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به بیان نکاتی درباره فضلیت این ماه و اهمیت ترویج قرآن کریم در بین نسل نوجوان و جوان جامعه پرداخت و افزود: ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه باید مورد توجه مسئولان و مدیران قرار گیرد.

مدیر حوزه علمیه لرستان به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اشاره کرد و گفت: برای اینکه فرهنگ قرآن در جامعه در عرصه‌های مختلف حاکم شود،نخست نیازمند فرهنگ‌سازی است و در این زمینه همه نهادها وظیفه دارند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین احد عبداللهی با تاکید بر توجه ویژه به فعالیت‌های قرآنی در جامعه خاطر نشان کرد: تجلیل از حافظان قرآن،بیمه فعالان حوزه قرآنی و ایجاد مشوق‌هایی برای فعالان این حوزه باید در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران برآمده از فرهنگ و ارزش‌های والای قرآن کریم است،افزود: مفاهیم قرآن باید در زندگی روزمره آحاد جامعه اسلامی جریان داشته باشد.

مدیر حوزه علمیه لرستان با بیان اینکه بسیاری از مشکلاتی که در جوامع مختلف وجود دارد نتیجه دوری از اندیشه‌های قرآن و رفتارهای دینی است، افزود: راه حل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه، بهره‌گیری از قرآن است که در این زمینه نیز باید فضاهای معنوی را با اجرای برنامه‌های مناسب قشر نوجوان و جوان گسترش داد.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی با اشاره به اینکه توجه به مسائل دینی و فرهنگی جوانان در رشد جامعه تاثیرگذار است، بیان کرد: پیشگیری از وقوع جرائم اجتماعی با تقویت آموزه‌های دینی محقق خواهد شد.

وی گفت: هم اکنون در حوزه فرهنگ قرآنی با محور زندگی با آیه‌ها یک هزار و ۳۰۰ مبلغ در لرستان فعالیت تبلیغی دارند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha