شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
نسب در کنار تقوا ابزاری برای سعادت انسان است

حوزه/ استاد حوزه علمیه قم گفت: نسب در کنار تقوا ابزاری برای سعادت انسان است همان‌گونه که پیامبران نیز دارای نسب نیکو و تقوا بودند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید اسدالله  موسوی عبادی امشب در سلسله نشست‌های تخصصی که با موضوع جایگاه نسب شناسی و انسان در قرآن کریم در سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای تهران برگزار شد، اظهار کرد: قرآن به عنوان یک منبع وحیانی در موضوعات مختلف مورد نیاز بشر، مطالبی را مطرح کرده است.

وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم به موضوع نسب اشارات متعددی شده است، مطرح کرد: در برخی از آیات، از هم‌قبیله‌ای‌ها نیز به عنوان نسب یاد شده است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه نسب به تنهایی موجب نجات انسان نمی‌شود، عنوان کرد: بهترین نمونه‌ای که در این راستا مطرح است، پسر حضرت نوح است که به دلیل نداشتن ایمان، نسب به او کمک نکرد.

وی با اشاره به اینکه نسب موجب مسئولیت می‌شود، خاطرنشان کرد: ما در خانواده نسبت به نزدیکان خود دارای مسئولیت و وظایفی هستیم که این وظایف در قرآن کریم شرح داده شده است.

حسینی با بیان اینکه احکام و آثار نسب باید مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: افراد مختلف در نسب دارای حقوقی هستند که ما باید نسبت به این حقوق آگاه باشیم.

وی با اشاره به اینکه خداوند در سوره رعد بر صله رحم تاکید دارند، یادآور شد: باید در خانواده صله رحم را رعایت کنیم و این یک حق است که به عنوان نسب برای انسان ایجاد می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه انسان نباید به واسطه نسب خود دچار تفاخر شود، گفت: آن‌چه که نجات دهنده انسان می‌شود، ایمان است و نسب به تنهایی نمی‌تواند کمک کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه امروز قرآن به میدان نیامده است، بیان کرد: در مباحث مختلف می‌توانیم از قرآن کریم اصول را استخراج کنیم.

انتهای پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha