شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱
حیات طیبه یک زندگی پاک به دور از آلودگی‌‎ها است

حوزه/ استاد جامعه الزهرا(س) گفت: در واقع حیات طیبه یک معنا و مفهوم بسیار وسیع و گسترده دارد و به معنای یک زندگی پاکیزه و به دور از آلودگی‌ها و ناپاکی‌ها است که از منظرهای مختلف رو به رشد قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه مستقر در سی‌و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلای تهران، فرزانه حکیم‌زاده امشب در نشست‌ تخصصی حیات طیبه در قرآن کریم که در سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای تهران برگزار شد، اظهار کرد: در قرآن کریم می‌خوانیم که هر مرد و زنی که ایمان داشته باشند و به عمل صالح بپردازند به حیات طیبه دست پیدا خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه در این آیه هیچ‌گونه تفکیک جنسیتی زن و مرد وجود ندارد، مطرح کرد: هیچ وقت نمی‌توانیم تفکیکی میان زن و مرد قائل بشویم چراکه در آیات قرآن کریم آمده است که گوهر وجودی زن و مرد یکی است.

استاد جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه زن و مرد از درجه برخورداری از درجات الهی نیز مساوی هستند، عنوان کرد: جایگاه ارزشی، شخصیتی و هویتی زن و مرد از نظر دین هیچ تفاوتی ندارد.

وی اضافه کرد: علامه طباطبایی می‌فرمایند که در برخی از ادیان الهی اعتقاد بر این است که این مرد است که می‌تواند به پاداش‌های الهی دست پیدا کند، ولی آیات قرآن کریم این موضوع را نقد می‌کند.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه ملاک اصلی ارزشمندی، تقوا است، خاطرنشان کرد: البته بحث حقوق و تکالیف یک موضوع جدا از تفکیک ارزشمندی است، بلک برخواسته از استعدادها است.

وی با بیان اینکه حقوق و تکالیف هر انسانی باهم مساوی است و این موضوع در بخشی از آیه ۲۲۸ سوره بقره آمده است، تصریح کرد: زنان به همان اندازه که تکلیف دارند، دارای حق و حقوقی نیز هستند.

استاد جامعه الزهرا(س) با اشاره به اینکه مفسران تعابیر مختلفی از حیات طیبه دارند، یادآور شد: در واقع حیات طیبه یک معنا و مفهوم بسیار وسیع و گسترده دارد و به معنای یک زندگی پاکیزه و به دور از آلودگی‌ها و ناپاکی‌ها است که از منظرهای مختلف رو به رشد قرار دارد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

تا همایش یکصدمین سال بازتاسیس