به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، صبح امروز نشست اخلاقی با حضور حجتالاسلام والمسلمین فتحی و شرکت طلاب و اساتید در مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) جم برگزار شد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین فتحی ابتدا به بیان احکام شرعی سفر در ماه رمضان پرداخت و سپس با استناد به آیات ۳۶ سوره مبارکه احزاب و ۵۶ سوره مبارکه حجر، به بررسی عوامل گمراهکننده انسان اشاره کرد.
وی به دو عامل مهم گمراهی انسان اشاره کرد و ادامه داد: مقدم شمردن امر خود بر امر خداوند متعال که در آیه ۳۶ سوره احزاب به آن اشاره شده است و یأس و ناامیدی که از مصادیق گمراهان محسوب میشود و در آیه ۵۶ سوره حجر مورد تأکید قرار گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین فتحی با اشاره به کلام نورانی رسول خدا(ص) که تلاوت قرآن کریم را عاملی برای دوری از یأس و ناامیدی دانست، بر لزوم ارتباط بیشتر با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان تأکید کرد.
وی از حاضران خواست تا در این ماه بهار قرآن، تلاش خود را برای انس با قرآن افزایش دهند.
این نشست اخلاقی با استقبال طلاب و علاقهمندان همراه بود و در پایان، شرکت کنندگان با ارائه نظرات و سوالات، پاسخ خود را دریافت کردند.
انتهای پیام. /
نظر شما