حجتالاسلام حسین جعفری، مبلغ طرح هجرت شهرک مهدیه کرمانشاه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، در برگزاری کارگاههای آموزشی خودمراقبتی، در مسجد حضرت امیرالمومنین(ع) شهرک مهدیه ، اظهار کرد: این کارگاهها با هدف ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شرکتکنندگان و با حضور چهل نفر از علاقهمندان به صورت ۹ جلسهای اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه خود مراقبتی بهعنوان مجموعهای از اقدامات آگاهانه برای حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی تعریف میشود ، گفت: این فرآیند از طریق آموزش، مشاوره و تجربه شخصی تقویت میشود و افراد را قادر میسازد تا نیازهای خود را شناسایی کرده و رفتارهای سالم را انتخاب کنند و تابآوری نیز به عنوان توانایی مقابله با چالشها، از طریق خودمراقبتی و آگاهسازی افزایش مییابد.
مبلغ طرح هجرت شهرک مهدیه کرمانشاه، افزود: در این کارگاهها، تمریناتی مانند تمرینات تنفسی، تأمل در نقاط قوت و ضعف، و توسعه مهارتهایی مانند مدیریت زمان، ارتباطات مؤثر و یادگیری مهارتهای جدید به شرکتکنندگان آموزش داده شد و این آموزشها به افراد کمک میکند تا در شرایط سخت پایدار بمانند و زندگی سالمتر و پایدارتری را تجربه کنند.
حجت الاسلام جعفری، خاطر نشان کرد: برگزاری این کارگاهها نشان داد که با ترکیب آگاهی و عمل، میتوان نه تنها سلامت فردی را بهبود بخشید، بلکه جامعهای تابآور و ماهر ساخت. سازمان بهزیستی با اجرای این برنامهها گامهای مؤثری در جهت توانمندسازی جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی برداشته است.
مبلغ طرح هجرت شهرک مهدیه کرمانشاه، با شاره به اینکه در پایان این دورههای آموزشی، به شرکتکنندگان جوایزی از سوی سازمان بهزیستی اهدا شد، گفت: این کارگاهها با محوریت آموزش تسهیلگران و اجرای برنامههای محلی، به ویژه برای زنان و دختران، طراحی شده بود تا از طریق خودمراقبتی، تابآوری و مهارتافزایی، آنها را در برابر آسیبهای اجتماعی مقاومتر کند.
نظر شما