به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، حجت الاسلام محسن ابراهیمی، معاون مشاوران خانواده قوه قضائیه، امروز در آیین تحلیف ۲۳ نفر از مشاوران خانواده در استان یزد اظهار داشت: مشاوره خانواده و کمک به ترمیم و اصلاح زندگی مشترک یک زوج، صرفاً یک کار اجتماعی نیست، بلکه یک نهاد سازی و اجتماع سازی است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از مواقع، حال اقتصادی خانواده خوب است؛ اما حال اجتماعی و سلامت روانی آنها خوب نیست، تصریح کرد: رسالت مشاوران خانواده، یک رسالت مقدس برای تحکیم خانواده و ترمیم یک زندگی در آستانه شکست است که یک تلاش ارزشمند و مأجور درگاه الهی است.
معاون مشاوران خانواده قوه قضائیه، از مشاوره در دوران طلاق به عنوان مشاوره بسیار سخت و طاقت فرسا یاد کرد و ادامه داد: مشاوره های پیش از ازدواج در دوران آرامش و عطوفت خانواده انجام می شود، اما مشاوره های دوران طلاق، در اوج اختلافات، سوء برداشت ها و سوء تفاهم هاست که ورود در این مرحله کار مشاوره را بسیار سخت می کند.
وی اقتصاد مشاوره را نیز مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: نمیتوان اقتصاد مشاوره را که پایه اصلی و عامل مانایی آن است نادیده گرفت، اما باید پذیرفت پرداخت تعرفه برای زوجی که بنا به طی یک فرایند اجباری به مشاوره ارجاع شده اند باید با حساسیت های خاص آن همراه باشد.
حجتالاسلام ابراهیمی تأکید کرد: نظام تعرفه گذاری دارای قاعده خاص خود است که دارای ضوابط و شرایط ویژه ای است.
وی اظهار کرد: قطعاً نمی توان به این کار به عنوان یک حوزه سودآور و دارای انتفاع مالی نگریست، بلکه بیشتر باید به عنوان یک رسالت معنوی برای کمک به همنوع و ترمیم یک زندگی در آستانه فروپاشی نگاه کرد.
شایان ذکر است، در پایان این مراسم آیین تحلیف ۲۳ از مشاوران خانواده استان یزد برگزار شد.
انتهای پیام/۳۱۳/۴۷
نظر شما