حکیمه نوری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، اظهار داشت: نقد در اصطلاح، شناسایی و شناساندن بودها و نبودها، درستی و نادرستیها و قوتها و ضعفهای یک اثر علمی است.
وی افزود: گاهی چنین پنداشته میشود که انتقاد، ارزش نوشته را پایین میآورد و اعتبار نویسنده را از بین میبرد در حالی که واقعیت جز این است و اگر اثری بیانتقاد رها گردد زودتر به نابودی کشانده میشود.
معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) اردبیل تصریح کرد: نقد کتاب به ما فرصت میدهد تا با دیدگاهها و ایدههای نوین آشنا شویم و تجربههای جدید بدست آوریم و نقاط ضعف و نقص خود را پیدا کنیم.
نوری گفت: در راستای انگیزهبخشی و ترغیب طلاب نویسنده به بهبود کیفیت کتابها و دقت در انتخاب انتشارات، نشست علمی نقد کتاب در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س) برگزار شد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران اردبیل ادامه داد: در نشست علمی نقد کتاب، خانم فرزانه عسگری از فارغالتحصیلان سطح دو این مرکز آموزشی به ارائه محتوای کتاب خود با عنوان «فرزند خواندگی در فقه» پرداخت و خانم رقیبه نمازیزاده پژوهشگر و طلبه سطح چهار رشته فقه خانواده بهعنوان ناقد، بهلحاظ شکلی و محتوایی کتاب را مورد ارزیابی قرار داد.
نظر شما