چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
بیچاره و فرومایه کسی که در بندِ خویش است!

حوزه/ مرحوم استاد کریم محمود حقیقی از شاگردان آیت الله نجابت شیرازی، در یک جلسه تفکر توحیدی، با غفلتی در مورد کمبود مادی خود روبرو شد. آیت الله نجابت با یادآوری بیانی از حافظ، ما را به این نکته مهم رهنمون می‌شوند که انسانی که در مقام عشق و معنویت غوطه‌ور است، نباید به کمبودهای مادی بیندیشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در زمانه‌ای که انسان‌ها گاه در دل جستجوی مادیات، غفلت از حقیقت را تجربه می‌کنند، بزرگانی چون آیت الله نجابت شیرازی ما را به یاد می‌آورند که همیشه باید به خویشتن و مقامات معنوی نگریست.

مرحوم استاد کریم محمود حقیقی- از شاگردان آیت الله نجابت شیرازی- می‌فرمودند: در یک جلسه‌ای که بحث جالب توحیدی بود، بندهٔ نادان در فکرِ یک کمبود مادی افتاده بودم، که یک دفعه حضرت آقا[آیت الله نجابت شیرازی] رو به من کرده و این بیت حافظ را خواندند و فرمودند:

در مقامی که به یادِ لبِ او مِی نوشند
سِفله آن مست، که باشد خبر از خویشتنش!

منبع: لطف حق، ص۶۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha