دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
ماه مبارک رمضان راهی به سوی رحمت الهی، رستگاری و تقرب به خدا است

حوزه/ استاد رمضانی بر اهمیت رعایت آداب معنوی ماه رمضان تأکید کرد و گفت: رمضان تنها نخوردن و نیاشامیدن نیست، بلکه رعایت اخلاق و تقوا است که انسان را به رحمت الهی نزدیک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از رشت، استاد رمضانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه یکشنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۴، در مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مسجد صفی رشت، ماه رمضان را فرصتی طلایی برای دستیابی به رحمت، مغفرت، سعادت و بهشت الهی دانست و با نقل حدیثی از پیامبر اکرم(ص)، بر برکات و فضیلت‌های این ماه تاکید کرد و افزود: هر فرد به اندازه ظرفیت و توجهش به خداوند از برکات ماه رمضان بهره‌مند می‌شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به آداب این ماه، رعایت اخلاق، تقوا، صداقت، روزه زبان و چشم را از جمله آداب مهم ماه رمضان برشمرد و یادآور شد: برخی تنها به آداب ظاهری مانند نخوردن و نیاشامیدن بسنده می‌کنند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شب‌های قدر، این شب‌ها را زمان برآورده شدن حاجات دانست و گفت: بسیاری از بیماران و مردم به برکات و معجزات این شب‌ها امید بسته‌اند. وی همچنین امیرمؤمنان حضرت علی(ع) را الگوی جامع بشریت خواند و تاکید کرد که ایشان تنها متعلق به یک دین یا جامعه خاص نیستند، بلکه تمام بشریت می‌توانند از فیوضات ایشان بهره‌مند شوند.

استاد رمضانی با اشاره به فاصله معنایی جامعه با ائمه اطهار(ع)، به ویژه امام علی(ع) و حضرت مهدی(عج)، شب‌های قدر را فرصتی برای کاهش این فاصله‌ها دانست و بر لزوم معرفت‌افزایی جامعه نسبت به سیره اهل بیت(ع) تاکید کرد و گفت: این معرفت‌افزایی جامعه را از گمراهی و ضلالت دور می‌کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به الگوی مدیریتی امیرمؤمنان، عدالت‌گستری در جامعه را از مسیر مدیریت علوی دانست و افزود: بسیاری در دنیا ادعای اجرای عدالت دارند، اما رفتارشان هیچ نشانه‌ای از عدالت ندارد. وی همچنین واژه‌هایی مانند عدالت، آزادی، معنویت و ادب را در جامعه امروز مظلوم و غریب خواند و گفت: دنیای استکبار با ادبیات فریبنده، استعمار جدیدی را پایه‌ریزی کرده است.

استاد رمضانی با اشاره به داعیه‌داران حقوق بشر، آن‌ها را عامل تثبیت نظام سلطه خواند و تاکید کرد: بهترین الگو برای عدالت‌خواهان دنیا، امیرمؤمنان حضرت علی(ع) است. وی همچنین بر لزوم احیای قرآن و عترت در جامعه تاکید کرد و گفت: حضرت علی(ع) اسوه و الگوی مهمی برای این احیا هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ویژگی‌های ناب انسانیت و اسلامیت در شخصیت حضرت علی(ع)، گفت: تمام این ویژگی‌ها را می‌توان در چهره ایشان جست‌وجو کرد و از آن الگو گرفت. وی همچنین بر لزوم شناخت عمیق امیرمؤمنان و پیاده‌سازی سیره علوی در زندگی افراد جامعه تاکید کرد.

استاد رمضانی با اشاره به ظلم‌های فراوان علیه ائمه اطهار(ع) در طول تاریخ، گفت: تحقق حکمرانی دینی هزینه‌بردار است و شکل‌دهی حکومت دینی نیازمند تلاش و فداکاری است. وی همچنین با اشاره به عاشورا و پیاده‌روی اربعین، گفت: این میراث با سختی‌های فراوان به دست ما رسیده است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه بانوان ایرانی، آن‌ها را غیرتمند و الگو در رعایت حجاب دانست و گفت: برای حفظ حجاب نیازی به آیه و تفسیر نیست؛ چطور می‌شود انسان برهنه وارد اجتماع شود؟ وی با بیان اینکه متاسفانه پرده حیا دریده شده است، تاکید کرد: امیرمؤمنان هزینه‌های حاکمیت دینی را پرداخت کردند.

در پایان، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) جامعه دینی را جامعه‌ای معنویت‌گرا، علم‌محور و عقلانیت‌محور خواند و گفت: نگاه توحیدی و عدالت‌خواهانه می‌تواند جامعه را اصلاح کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha