سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴
راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس در کرج برگزار می‌شود

حوزه/ راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس، صبح جمعه ۸ فروردین در کرج و با حضور پرشور مردم انقلابی از میدان توحید به سمت مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرج، مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در کرج، امسال نیز با حضور گسترده مردم انقلابی و مسئولان نظام جمهوری اسلامی برگزار می شود.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، این راهپیمایی ساعت ۱۰ صبح روز جمعه از میدان توحید آغاز و به سمت مصلی نماز جمعه امام خمینی(ره) حرکت خواهد کرد.

سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، به عنوان سخنران اصلی این مراسم حضور خواهد داشت و پیام حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی را به گوش جهانیان خواهد رساند.

شهروندان کرجی با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهای ضدصهیونیستی، بار دیگر وفاداری خود را به آرمان آزادی قدس شریف و حمایت از مقاومت اسلامی اعلام خواهند کرد.

حضور گسترده اقشار مختلف مردم در این راهپیمایی، نشان‌دهنده روحیه انقلابی و استکبارستیزی ملت ایران است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha