به گزارش خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی در دیدار با شهردار ارومیه ضمن آرزوی موفقیت برای وی با توجه به تجربیات مختلف سالهای گذشته، اظهار داشت: امیدوارم در دوره جدید مدیریت، اتفافات مهمی را در سطح شهر شاهد باشیم.
وی خطاب به شهردار ارومیه، افزود: تلاش کنید تا شهرداری را از جناحبندی خارج و در خدمت شهر و شهروندان قرار دهید و به توسعه اندیشیده و تمام انرژی را در مسیر عمران شهر قرار دهید.
امامجمعه ارومیه گفت: در سال جدید ساماندهی مشاغل شهری، نوسازی بافت فرسوده و زیباسازی منظر شهری باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی یادآور شد: بنده این را به تمامی مدیران در اولین دیدار عرض می کنم و به شما هم یادآور میشوم که شاه کلید موفقیت از سوی خداوند در حوزه مدیریت، تقوا و خداترسی بوده و اثر تقوا ایجاد گشایش در امور است.
وی تصریح کرد: در مدیریت شهری افراد انتخاب شده برای پستهای مدیریتی، باید خداترس بوده و از طرفی تخصص هم داشته باشند و حتی در مسئولیتهای جزئی نیز این موضوع مدنظر قرار گرفته و افراد شایسته انتخاب شوند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی با تاکید بر یافتن راهکار برای تامین درآمدهای پایدار در مدیریت شهری، یادآور شد: تیمی در شهرداری ارومیه تشکیل و منابع درآمدی شهرداری را مطالعه، مطالبهگری و سپس از متولیان امر اخذ کند.
وی با اشاره به شعار سال و ضرورت توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: باید به فکر جذب سرمایهگذاران بوده و زمینه را برای سرمایهگذاری فراهم کرده و به فکر سود سرمایهگذاران نیز بود تا مسیر برای جذب آنها فراهم شده و علاوه بر این مشوقهایی نیز برایشان در نظر گرفته شود.
امام جمعه ارومیه با بیان اینکه در شهرداری باید به مسائل دینی، فرهنگی و اعتقادی توجه ویژه شود، ابراز کرد: توجه به مساجد در اولویت قرار گیرد، چرا که برای خروج مساجد از وضعیت فعلی، نیاز به ورود شهرداری به این حوزه داریم.
انتهای خبر/
نظر شما