چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
توصیه‌ آیت‌الله کشمیری برای گشایش امور مادی

حوزه/ بزرگان دینی، به ویژه در راهنمایی‌های خود، توصیه می‌کنند که با خواندن سوره یس و تقدیم ثواب آن به امام جواد (علیه‌السلام)، می‌توانند حاجات خود را برآورده سازند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در لحظات تردید و ناکامی، سوره یس به عنوان نوری امیدبخش در زندگی ما می‌درخشد. بزرگواران دینی، با معرفی راهکارهایی ساده و در عین حال عمیق، ما را به درک نیازهای معنوی و مادی زندگی‌مان هدایت می‌کنند.

بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی می خواستند. آن بزرگوار می فرمود:

«سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (علیه السلام) تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد. گاه امر می کرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می دانست.»

منبع: روح و ریحان، ص ۱۰۱ و ۱۰۲

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

تا همایش یکصدمین سال بازتاسیس