جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۷
شرایط حضور مسافران نوروزی در راهپیمایی روز قدس فراهم شود

حوزه/درویشی گفت: باتوجه به حضور بی شمار مهمانان نوروزی در شهر، باید تدابیری اندیشیده شود تا امکان حضور برای علاقه‌مندان به شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حسن درویشی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه عصر امروز در جلسه هماهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس اظهار داشت: بسیاری از نوجوانان و جوانان با عشق و علاقه خاصی در این راهپیمایی شرکت می‌کنند و ما باید شرایط حضور آنان را تسهیل کنیم.

وی بیان کرد: باتوجه به حضور بی شمار مهمانان نوروزی در شهر، باید تدابیری اندیشیده شود تا کسانی که علاقه‌مند به شرکت در این مراسم هستند، امکان حضور آنان فراهم شود.

درویشی گفت: دستگاه‌های اجرایی موظف‌ هستند حمایت‌های لازم را جهت پشتیبانی از این مراسم از جمله سیستم صوتی و خودروهای مورد نیاز، انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: برای مراسم نمازباشکوه عید سعید فطر نیز تبلیغات گسترده‌ای صورت خواهد گرفت و مباحث امنیتی و نظافتی به‌طور ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه ضمن تشکر از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این مراسمات، ابراز امیدواری کرد که با حضور پرشور مردم و مسئولان، این دو مناسبت مهم با شکوه و اقتدار برگزار شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha