پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴
ورزش بهترین بستر انتقال فرهنگ اسلامی است

حوزه/ مدیر حوزه‌های علمیه تصریح کرد: امروزه ورزش محمل و بستر خوبی‌ است که از آن می توان برای انتقال فرهنگ اسلامی بهره برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی امروز در دیدار حسین رضایی مدیرکل ورزش و جوانان قم که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان بر لزوم بهره گیری از فرصت باقیمانده این ماه شریف تاکید کرد و گفت: ورزش های باستانی بسیار خوب و با ارزش است و جامعه المصطفی فرصت خوبی است که این ورزش را به صورت قاعده‌مند به دنیا صادر کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تقویت سخت افزاری و نرم افزاری ورزش بسیار مهم است افزود: امروزه ورزش محمل و بستر خوبی است که از آن می توان برای انتقال فرهنگ بهره برد.

در ابتدای این دیدار که سردار موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام نیز حضور داشت، حسین رضایی مدیر کل ورزش و جوانان قم گزارشی از فعالیت ها و برنامه های اجرا شده در این اداره کل ارائه داد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • سوژه جهادی IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
    تشویق دانش آموزان به موضوعات جهادی متناسب با سنشان باعث تربیت و رفع برخی از مشاکل می شود
  • مومنانگی IR ۱۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
    در کمکهای مومنانه نوجوانان و جوانان، هم جنب و جوش مثبت و تحرکِ خوب هست، و هم تخلیه انرژی آنها اثر مفیدی برای جامعه ایمانی دارد.
  • جعفر IR ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
    ورزشهای همانند فوتبال بسکتبال و....سرمنشا غربی دارد لذا لازم است از ورزشهای اسلامی استفاده کرد