شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
ضرورت نظارت و فرهنگ‌سازی برای تضمین سلامت و حلیت محصولات غذایی در استان بوشهر

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری بر ضرورت نظارت و فرهنگ‌سازی برای تضمین سلامت و حلیت محصولات غذایی در استان بوشهر تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر امروز در دیدار مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی کشور بر لزوم نظارت و فرهنگ‌سازی جهت تضمین سلامت و حلیت محصولات غذایی تأکید کرد و با اشاره به اهمیت حفظ سلامت جامعه و رعایت موازین شرعی در تولید و عرضه مواد غذایی، اظهار داشت: سودجویی به هر قیمت، خطری جدی برای سلامت جامعه است و باید با وضع قوانین بازدارنده و اجرای مؤثر آن‌ها، از بروز تخلفات جلوگیری کرد.

وی ضمن قدردانی از زحمات دستگاه‌های نظارتی، افزود: ضرورت دارد دستگاه‌های نظارتی با همکاری بیشتر و هماهنگ‌تر با یکدیگر و همچنین با اتحادیه‌های صنفی و فعالان اقتصادی، در جهت ارتقای کیفیت و بهداشت محصولات غذایی تلاش کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به نقش کلیدی ائمه جمعه در فرهنگ‌سازی، خاطرنشان کرد: ائمه جمعه باید در این زمینه مشارکت بیشتری داشته باشند و در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم و حلال، نقش‌آفرینی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با اشاره به مشکلات خاص استان بوشهر در زمینه صید و عرضه آبزیان، اظهار کرد: باید به مسائل شرعی در این حوزه توجه ویژه‌ای شود و کارگروه‌های تخصصی متشکل از متخصصان فقهی، دامپزشکی و صیادی تشکیل شود تا راهکارهای عملی برای حل مشکلات ارائه گردد.

وی همچنین بر ضرورت تدوین دستورالعمل‌ها و ضوابط دقیق برای جلوگیری از سوءاستفاده در بازار تاکید کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به کمبود نیروی انسانی متخصص در بخش نظارت، ابراز کرد: مسئولان باید با همکاری نهادهای مردمی، مانند بسیج، نیروی انسانی مورد نیاز را تأمین کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده، گفت: باید تلاش‌ها برای حل مشکلات موجود و ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی در استان بوشهر ادامه یابد و قوانین و مقررات موجود در این حوزه با رویکردی تحولی اصلاح شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha