حجت الاسلام حمید افتخاری مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، با تبریک عید سعید فطر، اظهار داشت: با توجه به پیش بینی هوا شناسی مبنی بر بارش باران و تأکید نماینده ولی فقیه در استان همدان بر لزوم رعایت حال مردم، مقرر شد نماز عید فطر امسال در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه حسینیه امام خمینی(ره) آماده پذیرش مردم مومن همدان برای شرکت در نماز عید فطر است، گفت: با توجه وجود محدودیتها از نظر تعداد نفرات در حسینیه امام(ره)، هماهنگی لازم برای برگزاری نماز عید سعید فطر در مساجد سطح شهر انجام شده است.
مسئول ستاد نماز جمعه همدان، با بیان اینکه نماز عید سعید فطر، فردا به امامت نماینده ولی فقیه در استان همدان اقامه خواهد شد، یادآور شد: این مراسم از ساعت هفت صبح فردا آغاز خواهد شد.
وی از نمازگزاران خواست تا مُهر، زیرانداز و سجاده همراه خود داشته باشند و ابراز کرد: همچنین پیشنهاد میشود نمازگزاران از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
حجت الاسلام افتخاری تصریح کرد: صندوقهای جمع آوری زکات فطره نیز در حاشیه نماز جمعه آماده جمع آوری زکات نمازگزاران است.
انتهای پیام. /
نظر شما