به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجتالاسلام والمسلمین صدرحسینی در همایش تجلیل از برترینهای حوزه علمیه خراسان جنوبی ضمن اشاره به بنیانهای هزارساله دین و دیانت در حوزههای علمیه کشور اظهار داشت: افتخار روحانیت در پرورش شخصیتهایی چون امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری نهفته است و این میراث گرانقدر همچنان ادامه دارد.
وی با بیان ارزش و جایگاه والای طلبهها و روحانیون، آنها را به قطرههایی از اقیانوس دین و معنویت تشبیه کرد و تاکید کرد: رسالت آنها فراتر از یک عرصه خاص بوده و شامل حوزههای متعدد میشود.
مدیر مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی، در ادامه افزود: اصل موفقیت حوزههای علمیه در انگیزه خدمت به اسلام و تلاش برای تحقق اهداف دین مقدس نهفته است. تفاوت طلبهها و روحانیون با دیگر دانشآموختگان این است که آنان هدف اصلی خود را کمک به رشد معنویت و تقویت ایمان مردم قرار دادهاند.
وی به مسیر روشن حوزههای علمیه اشاره کرد و اظهار داشت: این نهاد مقدس چراغی برای حفظ نور معنویت در دل مؤمنان است و ورود به حوزه علمیه مستلزم ایمان، اخلاق، تقوا و معنویت خواهد بود.
تلاش طلبهها در شرایط اقتصادی سخت
حجتالاسلام والمسلمین صدرحسینی با اشاره به سختیهای اقتصادی که طلبهها با آن مواجه هستند، تصریح کرد: علیرغم این مشکلات، هیچ خللی در هدف و انگیزه آنها ایجاد نشده است؛ چرا که اساس حوزههای علمیه بر پایه ایمان، تقوا و معنویت بنا شده است.
وی تأکید کرد: تبلیغ دین، محور اصلی حرکت حوزههای علمیه محسوب میشود و بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، تبلیغ وظیفه نخست این نهاد است. با این حال، این امر گاهی مورد غفلت قرار گرفته است.
ضرورت توجه به تبلیغ در مدارس و فضای مجازی
مدیر مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی ادامه داد: حوزههای علمیه باید به تقویت علم و ایمان در دل مردم بپردازند و تبلیغ دین میتواند از طریق ابزارهای مدرن همچون شبکههای مجازی نیز محقق شود.
وی همچنین بر اهمیت برنامهریزی مدیریت مدارس علمیه تأکید کرد تا زمینه فعالیتهای تبلیغی طلاب از همان روز نخست حضورشان در حوزه فراهم شود.
حجتالاسلام والمسلمین صدر حسینی با بیان اینکه فضای تبلیغ باید از مدارس ابتدایی آغاز شود، خاطر نشان کرد: تبلیغ روحانیت یک امر محدود به عرصه خاص نیست، بلکه شامل حوزهها و عرصههای گوناگون میشود.
نظر شما