پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
حداد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که مواضع وزارت خارجه منفعلانه نیست و آقای ظریف نیز موضع گیری کردند و گاهی برخوردهای انقلابی هم داشته اند گفت: همه وظیفه داریم از گوهر ناب انقلاب دفاع کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، غلامعلی حداد عادل شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی که در مسجد اهل بیت(ع) قم برگزار شد، با اشاره به این که یکی از توطئه های دشمنان پیش از دوازدهم بهمن ماه به قدرت رساندن بختیار و دولت ملی بود، اظهار داشت: دشمنان طی توطئه ای شوم دولت ملی را روی کار آوردند و وعده هایی نظیر آزادی مطبوعات، انتصاب وزرای خوش نام و قطع رابطه با اسرائیل را مطرح کردند تا بهانه انقلابیون برای کلید زدن نظام جدید را بگیرند که امام راحل(ره) با هوشمندی، متوجه این توطئه شد و تصمیم گرفت به کشور بازگردد چرا که احتمال انحراف نهضت با این توطئه وجود داشت.

وی با بیان این که 35 سال قبل، نام بردن از اسم دکتر مصدق زندان داشت و در تناقضی عجیب بختیار که از اعضای دولت ملی بود را می خواستند به قدرت برسانند تا مردم را ساکت کنند و نهضت، منحرف شود، افزود: دشمنان از این افراد ملی گرای سکولار در دنیا زیاد دارند؛ روزی که مخالف منافع شان باشند آن ها را تبعید می کنند و روزی که به دردشان بخورند آن ها را روی کار می آورند تا جلوی خطرهای بزرگتر را بگیرند.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس  با اشاره به این که بختیار، پیشنهاد رهبری امام راحل(ره) را فقط در قم داده بود و منظور وی تشکیل شبه نظام واتیکانی در قم بود، خاطرنشان کرد: سخنرانی امام راحل(ره) در بهشت زهرا نشان دهنده پایان سلطه و نقشه کشی آن ها برای ما بود.

*تصمیم امام برای شکستن حکومت نظامی

حداد عادل همچنین با اشاره به برقراری حکومت نظامی در روز 20 بهمن، ابراز داشت: آن روز لحظه تاریخی بسیار تعیین کننده و حساسی در سرنوشت انقلاب بود چرا که مرگ و حیات انقلاب به تصمیم امام راحل(ره) بستگی داشت؛ عده ای از افراد انقلابی به دیدار امام راحل(ره) رفتند تا به امام بگویند به مردم بگوید از روی مصلحت به منازل خود بروند اما ایشان تاکید کرد مردم باید در خیابان بمانند و با این فرمان، تمام تهران یکپارچه غوغا و توطئه ها خنثی شد.

وی با اشاره به دستور قاطع امام راحل(ره) مبنی بر بقاء و فعالیت ارتش، اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شورای انقلاب تصمیم عاقلانه ای گرفت مبنی بر اینکه ارتش باید حفظ شود و بدنه ارتش سالم است؛ از نظامیانی که درجه سرهنگی به بالا داشتند را بازنشسته کردند البته وفاداران به نظام را طی مدتی بعد شناسایی و به جرگه ارتش بازگرداندند.

*نقشه دشمن برای انحلال ارتش چه بود؟

رئیس فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه نقشه دشمنان برای انحلال ارتش زمانی مشخص شد که قائله کردستان، ترکمن صحرا و بلوچستان کلید خورد، گفت: همچنین پس از حمله صدام، ارتش با تمام توان خود ایستادگی و جان فشانی کرد و از دل همان ارتش شهدایی نظیر شیرودی، کشوری و بابایی بیرون آمدند.

حداد عادل با اشاره به قیام و انقلاب مردم مصر، اظهار داشت: مرسی با انقلاب مردم به حکومت رسید اما ارتش با پول عربستان و نقشه آمریکا شرایط را به گونه دیگری رقم زد که مبارک آزاد شد و مرسی زندانی شد تا در همان قفس مرسی محاکمه شود؛ این اتفاق به دلیل عدم وجود رهبری نظیر امام راحل(ره) صورت گرفت.

*مدیریت امام در قائله حزب خلق مسلمان

وی در ادامه حزب خلق مسلمان را یکی از بحران های دیگر انقلاب عنوان کرد و گفت: سلطه گران و مستکبران برای مقابله با انقلاب های مذهبی از راه دین و مذهب استفاده می کنند و مذهب را در مقابل مذهب قرار می دهند و نمونه امروز آن جریان تکفیری ها و القاعده است؛ این جریان پاتکی از سوی آمریکا و اسرائیل به بیداری اسلامی بود تا جنگ شیعه و سنی را کلید بزنند.

رئیس فراکسیون اصولگرایان افزود: برای امام راحل(ره) خیلی سخت بود که از قم به عنوان پایگاه نهضت جریانی درست شود که مقابل انقلاب بایستد و تدبیر کردن آن فتنه با همه ابعادی که داشت یکی از هنرمندی های الهی امام بود.

*نفوذ منافقین با چهره های حزب اللهی

حداد عادل با اشاره به روی کار آمدن مجدد سازمان مجاهدین خلق پس از پیروزی انقلاب، اظهار داشت: شاه بخشی از نیروهای مجاهدین خلق را کشته و یا زندانی کرده بود؛ آن ها با قیام انقلاب و پیروز شدن امام راحل(ره) از زندان آزاد شدند و از همان روز تصمیم گرفتند مقابل امام بایستند وکارشان به جایی رسید که ترور رهبران انقلاب و یاران امام و داستان هفت تیر را کلید زدند.

وی تصریح کرد: امام راحل(ره) با این پدیده نیز الهی و قاطعانه برخورد کرد و اجازه صدمه زدن به نهضت را نداد و انقلاب را از وجود آن‌هایی که حتی با چهره های حزب اللهی به ادارات نیز نفوذ کرده بودند را گرفت.

*دفاع مقدس بزرگ ترین بحران مدیریتی حضرت امام(ره) 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه جنگ تحمیلی یکی از بزرگ ترین بحران هایی بود که در دوران رهبری امام راحل(ره) بوجود آمد، ابراز داشت: دشمنان وقتی ارزیابی کردند با بازی های سیاسی و حزبی به جایی نمی رسند، جنگ جهانی 8 ساله ای را علیه نظام نوپای ما کلید زدند و تمام فکر و ذکر امام راحل(ره) را که برای عرصه های مختلف برنامه داشت به واقعه جنگ معطوف کردند.

حداد عادل با بیان این که اداره کردن دوران 8 سال جنگ تحمیلی بزرگ ترین مدیریت بحران امام راحل(ره) در این سال ها بود به گونه ای که ذره ای تزلزل به خود راه نداد، افزود: عزت و شرف ما در گروی این مبارزات بود و بر این اساس نیز بسیج تشکیل، ارتش تجهیز و سپاه تقویت شد تا قدرتشان را در برابر دشمنان نشان دادند و یک وجب از خاک ایران را به دشمنان ندادند.

*چرا امام از همان ابتدا بنی صدر را عزل نکرد؟

وی در ادامه با اشاره به عزل بنی صدر، اظهار داشت: بنی صدر با شعارهای انقلابی رای مردم را گرفت اما پس از به قدرت رسیدن ماهیت خودش را نشان داد و دائم رای 11 میلیونی خود را بر صورت یاران امام می کوبید؛ اما امام راحل(ره) به بنی صدر زمان داد تا ماهیت خودش را آشکار کند چرا که اگر ایشان همان اوایل وی را برکنار می کرد در ظاهر این اتفاق رخ می داد که امام در مقابل رای مردم ایستاده است.

*اقدام شگفت انگیز امام خمینی(ره) چه بود؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسئله قائم مقام رهبری، اظهار داشت: به امام راحل(ره) اخبار مناسبی نمی رسید چرا که برخی افراد در منزل آقایان رفت و آمد می کردند و برای ایشان خیلی دشوار بود فردی را که امید امت و انقلاب و امام نامیده بودند، شبانه توسط امام خمینی(ره) عزل شود و این از اقدامات شگفت انگیز بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی بود.

حداد عادل در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت وقایع انقلاب اسلامی از زمان رهبری آیت الله خامنه ای پرداخت و گفت: نخستین حرکت حکیمانه ایشان، مدیریت در انتقال دوران امام به دوران جدید بود و این مسئله بسیار ظریف و حساس محسوب می شد چرا که امام راحل(ره) شخصیت اسطوره ای بود و و همه فکر می کردند اگر یک روزی ایشان نباشد، چه اتفاقات نامناسبی رخ می دهد اما رهبر معظم انقلاب اعتماد مردم را همانند امام راحل(ره) کسب کردند.

*نخستین بحران دوران مدیریت رهبر معظم انقلاب  

وی از واقعه 18 تیر 78 به عنوان نخستین بحران سنگین انقلاب در دوران رهبری آیت الله  العظمی خامنه ای نام برد و گفت: برخی ها قصد به آتش کشیدن خیابان، دانشگاه و اطراف بیت رهبری را داشتند، اما رهبر معظم انقلاب همانند بصیرت امام راحل(ره)، 23 تیر را مقابل 18 تیر قرار داد و مردم به خیابان آمدند و قائله را جمع کردند.

*بحران، سوخت کدام مجلس بود؟

رئیس فراکسیون اصولگرایان در ادامه به وقایع و حوادث مجلس ششم اشاره کرد و گفت: سوخت این مجلس با بحران بود؛ یعنی اگر یک روز بحران نبود این مجلس گویا تعطیل می شد!

حداد عادل با اشاره به این که اکبر گنجی در حاشیه کنفرانس برلین اظهار کرده بود که امام راحل(ره) باید به موزه سپرده شود، گفت: نمایندگان این مجلس خودشان را طلبکار انقلاب می دانستند و از گنجی تعریف می کردند و دائم نهضت آزادی را تایید می کردند؛ متاسفانه شاهد رویکرد دوگانه برخی افراد بودیم.

وی با اشاره به اولتیماتوم اعضای مجلس ششم، اظهار داشت: آن ها تاکید می کردند حرف غرب را می پذیرید یا اینکه طرح سه فوریتی برای پذیرش پروتکل الحاقی تصویب می کنیم و در ادامه نیز بحث استعفای جمعی و مسائل دیگری را مطرح کردند و برخی از آن ها دوران دوم خرداد را پایان ولایت فقیه می دانستند.

*وقایع سال 88 فتنه بزرگ بود!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه انتخابات سال 88 را فتنه ای بزرگ دانست و گفت: قانون باید تحت هر شرایطی رعایت شود، چرا که ما تابع رهبری هستیم و تا وقتی ایشان حرمت اشخاصی را نگه داشته اند ما نیز باید توجه کنیم نه از رهبری جلو بیفتیم و نه عقب بمانیم.

حداد عادل با بیان این که رهبری در جریان فتنه بر لزوم پایبندی به قانون تاکید می کردند، گفت: سخنان مقام معظم رهبری را در نماز جمعه 29خرداد باید بارها شنید.

*دورکاری رئیس جمهور سابق با آرامش بخشی رهبری سپری شد

رئیس فراکسیون اصولگرایان در ادامه به بحران دورکاری رئیس جمهور وقت اشاره داشت و افزود: این مسئله خیلی عجیب بود، چرا که رهبری برای اثبات عدم تقلب و رسمیت یافتن این دولت چقدر هزینه دادند و برخی افراد از این مسئله دل چرکین بودند که چرا رهبر معظم انقلاب از وی پشتیبانی کرده است در حالی که آیت الله خامنه ای همانند امام راحل(ره) از نظام دفاع می کرد و حمایتی از اشخاص نداشت.

حداد عادل تصریح کرد: در جریان مخالفت رهبر معظم انقلاب با برکناری حجت الاسلام مصلحی شاهد قاطعیت و ظرافت کار رهبری بودیم و ایشان با پیغامی به روسای قوا، کشور را تا جایی که ممکن بود با آرامش تدبیر کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب جریان انحرافی را نیز تدبیر کرد، گفت: این جریان حرف ها و اقدامات نامناسبی را انجام می داد اما تحلیل بنده این بود که رهبر معظم انقلاب، مصلحت نظام را در این می دانست که کشتی ریاست جهوری سالم به ساحل انتخابات برسد.

*راهکار عبور از تحریم ها

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امروز نیز با مسئله تحریم ها مواجه هستیم، گفت: راهکار عبور از این مانع نیز به فرموده رهبر انقلاب تکیه بر منابع داخلی و اقتصاد مقاومتی،  وحدت مردم و امیدوارنبودن به سخاوت دشمنان است؛ ایشان بر همین اساس تاکید کرد به تیم مذاکره کننده خود اعتماد داریم اما به دشمن اعتماد نداریم و حرف های آن ها باید باعث عبرت شود.

حداد عادل با بیان این که تعامل خوبی میان دولت و مجلس وجود دارد، ابراز داشت: ما در ارتباط با دولت هستیم و در خصوص برخی مسائل نیز آن ها را در قالب جلسات علنی و غیرعلنی دعوت کرده و پاسخ سوالات را می گیریم.

*مواضع وزارت خارجه منفعلانه نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: مواضع  وزارت خارجه منفعلانه نبوده است و آقای ظریف نیز موضع گیری کردند و گاهی برخوردهای انقلابی هم داشته اند. 

*همه در حال بردن و خوردن نیستند!

حداد عادل همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا شایسته است در مملکت به ظاهر اسلامی شاهد اختلاس و فساد اقتصادی باشیم، ابراز داشت: هیچ کدام از این مطالب را انکار نمی کنم، اما این مسائل غلبه بر فضای کشور ندارد و نباید این گونه فکر کرد که همه در حال دزدی و بردن و خوردن هستند.

*ظاهر قضیه تحریم است اما باطن...

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه مملکت ما دچار جنگ اقتصادی شده است، گفت: تحریم ها ظاهر قضیه است و در باطن خبرهای دیگری است که اعلام نمی شود و گروه های فساد در کار فروش ارز و دلار هستند و از کشورهای مختلف مصوبات اقتصادی دولت های ما را بررسی می کنند تا شیوه مقابله‌ای اتخاذ کنند.

حداد عادل با بیان اینکه به همان اندازه که انقلاب عظمت دارد دشمن هم دارد، افزود: اختلاس 3 هزار میلیاردی سنگین ترین پرونده قضائی دوران انقلاب بوده است و نباید انتظار داشته باشیم دو ماهه کار این پرونده مختومه شود.

وی همچنین در ادامه با تاکید بر این که قم با همه شهرهای ایران تفاوت دارد و بسیار برای کشور مهم  است، خاطرنشان کرد: دشمن برای قم برنامه دارد؛ نقشه مذهب علیه مذهب از رویکردهای دشمن در قم است که باید مردم ولایی این شهر به آن آگاه باشند.

حداد عادل در پایان با تاکید بر اینکه دولت و منتقدان باید نسبت به یکدیگر شرح صدر داشته باشند، خاطرنشان کرد: همه ما وظیفه داریم از گوهر ناب انقلاب دفاع کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha