دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024

مدیر مدرسه علمیه معصومیه‌(س) بر ضرورت فراگیری زبان های خارجی در حوزه در راستای پاسخ گویی به سوالات و شبهات دینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام حمید ملکی در گفت و گو با مرکز خبر حوزه، فراگیری زبان‌های خارجی از جمله عربی و انگلیسی را برای طلاب به منظور پاسخ‌گویی به شبهات و ترویج فرهنگ غنی اسلامی الزامی دانست و گفت: طلاب باید به ویژه مهارت خواندن و نوشتن زبان عربی را به عنوان زبان دوم فرا گرفته و به راحتی در مکان‌های مختلف از جمله فضای نت، بعنوان یک اسلام شناس به شبهات پاسخ دهند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت آموزش زبان عربی در حوزه ابراز داشت: متاسفانه برخی از طلابی که سال های زیادی در حوزه حضور داشته و با زبان عربی سرو کار دارند، نمی‌توانند به راحتی عربی را مکالمه یا بنگارند که این مهارت باید در طلاب تقویت گردد.

مدیر مدرسه علمیه معصومیه‌(س) با اشاره به سابقه درخشان این مدرسه در برگزاری  دوره‌های مکالمه عربی گفت: با توجه به استقبال گسترده طلاب این مدرسه و دیگر مدارس قم برای حضور در زبانکده مدرسه معصومیه‌(س) شاهد حضور جمعیت فراوانی در این مدرسه بودیم که این مساله تا حدودی باعث شد فضای آموزشی در این مکان کم رنگ شود، لذا امسال زبانکده حوزه به صورت مستقل در بیرون از مدرسه معصومیه‌(س) شکل گرفت و زبانکده مدرسه به طلاب خود این مدرسه تعلق گرفت.

وی بیان داشت: طی سال گذشته بیش از 80  نفر در دور‌ه‌های زبان کده عربی ثبت‌نام کرده اند که از این تعداد حدود 50 نفر در اردوهای 35 روزه این مدرسه ثبت‌نام کرده اند.البته این دوره‌ها از پنجم تیر ماه آغاز و تا پانزدهم مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

*تدریس زبان انگلیسی در مدرسه معصومیه‌(س) از سال آینده

حجت الاسلام ملکی همچنین با بیان این که از سال گذشته در زبانکده این مدرسه زبان انگلیسی و عربی تدریس می‌ شده است، گفت: بحث زبان عربی بخاطر اولویتی که دارد و با توجه به اینکه امسال سال اول تدریس آن در زبانکده این مدرسه بود، در دستور کار قرار گر فت که البته امیدواریم از سال آینده زبان انگلیسی نیز در این مدرسه تدریس شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ضرورت استفاده بهینه طلاب از ایام تعطیلات مخصوصا دوران فراغت تابستان اظهار داشت: طلبه‌های امروز رهبران فردای جامعه هستند و لازمه این رهبری دارابودن اطلاعات جامع و کامل در همه زمینه‌ها مخصوصا عرفان‌های نو ظهور و پاسخ به شبهات جدید است و این اطلاعات میسر نمی‌شود مگر با تحصیل و مطالعه، بنابراین بهترین فرصت برای تحصیل همین اوقات فراغت تابستانی  است.

مدیر مدرسه علمیه معصومیه‌(س) همچنین با بیان این که افرادی که دارای برنامه نیستند دارای شخصیتی منفعل هستند، افزود: طلاب با شخصیت منفعل نمی‌توانند رهبری جامعه و اجتماع را عهده دار شوند بنابراین روحانیون باید از لحظه لحظه عمر خود بهترین بهره را ببرند.

*بررسی متون شهید مطهری توسط طلاب مدرسه

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های تابستانی مدرسه علمیه معصومیه‌(س) ابراز داشت: یکی از برنامه های تابستانی این مدرسه بحث ارتقاء مباحث آموزشی و اردوهای فرهنگی است که در همین راستا هم اکنون تعداد قابل توجهی از طلاب در اردوهای مختلف از جمله مشهد و اردوهای فرهنگی در شهر قم حضور دارند.

حجت الاسلام ملکی فراهم نمودن بستر انجام  مطالعات هدفمند برای طلاب را از دیگر برنامه‌های این مدرسه بر شمرد و افزود: در همین راستا تسهیلاتی از جمله تهیه خوابگاه برای این طلاب در نظر گرفته شده و بالغ بر70 نفر در این دوره‌ها حضور داشته و مشغول تعمیق بخشی به مباحث حوزوی می‌باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha