به گزارش مرکز خبر حوزه، معظم له با تأکید بر لزوم حفظ اتحاد و همبستگی امت اسلامی، خواستار تلاش گسترده مسلمانان برای دستیابی به جایگاه شایسته خود در تمام عرصه های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در ساحل عاج شدند.
ایشان با بیان اینکه مسلمانان نیازمند ارتباط و تعامل فکری و علمی گسترده با دنیا هستند، تبادل طلاب و دانش آموختگان علوم دینی در دو کشور را خواستار شده و افزودند: وجود طلاب علوم دینی در همه جا دارای برکات فراوان است و سبب بیداری اسلامی و حیات دین در جوامع می گردد.
این مرجع تقلید با تأکید بر جایگاه زبان فارسی و نقش ایرانیان در حفظ و نشر مبانی دینی، کتابخانه آیتاللهالعظمی مرعشی نجفی را نماد تلاش ایرانیان در این راستا ارزیابی نموده و اظهار داشتند: این کتابخانه حاوی گنجینه ارزشمند کتب خطی است که در هیچ جای دنیا یافت نمی شود.
در ادامه این دیدار، الحاج ابوبکر فوفانا، رهبر مسلمانان ساحل عاج نیز با ارائه گزارشی از وضعیت مسلمانان در قاره آفریقا از استقبال مردم این قاره نسبت به معارف اسلامی و مبانی دینی خبر داد و گفت: اسلام در کشور آفریقایی ساحل عاج به سرعت در حال پیشرفت است و مساجد و مراکز علمی اسلامی بسیاری در این کشور تأسیس شده است.
وی با اشاره به نقش دانش آموختگان مرکز جهانی علوم اسلامی حوزه علمیه قم در نشر اسلام و آشنایی جوامع مختلف با معارف اسلامی، بر گسترش روابط علمی میان حوزه علمیه قم با سایر مراکز علمی به ویژه کشور ساحل عاج تأکید کرد.
الحاج ابوبکر فوفانا از وجود بیش از هزار مسجد فعال در ابیدجان، پایتخت ساحل عاج خبر داد و گفت: با وجود جمعیت هفتاد درصدی مسلمان ساحل عاج، اما نقش عمده ای در اداره حکومت این کشور به عهده ندارند.
وی ابراز امیدواری کرد با تلاش و بهره مندی از شرایط موجود مسلمانان این کشور به جایگاه شایسته خود دست یابند.
نظر شما