عضو هیأت نظارت دفتر گروههای علمی در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، با اشاره به شکلگیری فعالیت این دفتر در سال 79 گفت: این فعالیتها با شکوفائی استعدادهای طلاب نخبه و انجام برنامههای اخلاقی و تربیتی به صورت آزمایشی در مدرسه آیتاللهالعظمی گلپایگانی آغاز شد.
حجتالاسلام والمسلمین جواهری، آشنایی با حواشی مورد نیاز، کنترل و ارزیابی تقریرات و بیان نکات کلیدی مباحث آموزشی را از ویژگیهای کلاسهای دفتر گروههای علمی برشمرد و اظهار داشت: این کلاسها دو نوبت در هفته برگزار میشود و نقش بسزائی در تقویت بنیه علمی طلاب و احاطه کامل آنها بر کتب آموزشی داشت.
وی با اشاره به ادامه این کلاسها در سالهای بعد و تقویت محتوای ارائه شده در کلاسها گفت: طلاب این گروهها در تعطیلات تابستانی موظف به انتخاب قواعد فقهی یا اصولی به عنوان موضوع پژوهشی هستند که این پژوهشها در جلسات گروهی مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: هم اکنون علاوه بر کلاسهای گروههای علمی که با عنوان کلاسهای تابع برگزار میشود، پذیرش عمومی نیز از سوی طلاب واجد شرایط که حداقل دارای معدل 16 باشند صورت میگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین جواهری گفت: این افراد با شرکت در دورة چهار ساله این دفتر، علاوه بر کلاسهای جنبی در صورت تمایل میتوانند دروس اصلی خود را نیز با بهرهمندی از اساتید این مجموعه بگذرانند.
وی ارائه حواشی گزینش شده به صورت جزوه درسی را از ویژگیهای این کلاسها دانست و افزود: سالانه بیش از 220 نفر در دفتر گروههای علمی پذیرش میشوند.
عضو هیأت دفتر گروههای علمی همچنین گفت: طلاب حاضر در کلاسهای این دفتر در اولویت پذیرش مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قرار دارند.
وی از فعالیت دفتر گروههای علمی در مشهد خبر داد و اظهار داشت: فعالیتهای علمی و پژوهشی آن مجموعه نیز رو به رشد و در حال توسعه است.
خاطرنشان میشود، دفتر گروههای علمی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) مجموعههایی است که با اشراف و حمایت مرحوم آیتاللهالعظمی فاضل لنکرانی(ره) شکل گرفته است و هم اکنون نیز فعالیتهای آن بنابر وصیت آن فقیه مجاهد ادامه یافته است.
انتهای پیام